VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Başbakan fena patladı...

9 Eylül 2012

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Afyonkarahisar'ın Ataköy Kışlacık Köyü'nde konuşlu 500. İstihkam Ana Komutanlığı Deposu'nda meydana ...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Afyonkarahisar'ın Ataköy Kışlacık Köyü'nde konuşlu 500. İstihkam Ana Komutanlığı Deposu'nda meydana gelen patlamada 25 askerimizin şehit olmasının ardından basında ve sosyal paylaşım sitelerinde yapılan eleştirilere sert tepki gösterdi. Erdoğan, CHP'yi ima ederek “Çok açık ve ağır konuşuyorum. Kurumlara yönelik, milleti galeyana getirmeye yönelik bu davranışlar en hafif tabiriyle sorumsuzluktur, alçaklıktır. Bu davranışlar şerefsizliktir” dedi.

BU DAVRANIŞLAR ŞEREFSİZLİKTİR

AK Parti Genel Merkezinde ‘Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda konuşan Başbakan Recep Tayip Erdoğan, Ana Muhalefet Partisi CHP’ye, bazı basın yayın organlarına ve sosyal paylaşım sitelerinde yapılan eleştirilere çok sert tepki gösterdi. Erdoğan, “Çok açık ve ağır konuşuyorum. Kurumlara yönelik, milleti galeyana getirmeye yönelik bu davranışlar en hafif tabiriyle sorumsuzluktur, alçaklıktır. Bu beyefendiler boğaza karşı içkilerini yudumlarken askerimiz canlarını siper ediyor. Onlar kan kusuyor kızılcık şerbeti içtim diyorlar. Ama burada beyfendiler konfor içinde milleti galeyana getiriyor. Biri kalkıyor Genelkurmay Başkanını, ÖSYM Başkanını ehliyetsizlikle suçluyor. Senin ehliyetin ne? Sen utanmadan kalkacaksın Genekurmay Başkanına, "hükümete yalakalık yapıyor" diyeceksin. ÖSYM'nin başındaki değerli bir bilim adamı, hataları olabilir. Kalkıp yalakalık yapıyor diyemezsin. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır biz şeytan olamayız.”

“BİZ BU MİLLETE SEVDALIYIZ”

“Biz bu millete sevdalıyız. Bir gün atlamıyoruz ki bu ülkede hizmetlerimiz vücut bulmasın. Yurt içi ve yurt dışında da terörü rant kapısına çevirmiş olanlar var. Teröre karşıymış gibi durup, teröre yardım edenler var. Hükümet yıpransın da Türkiye'ye ne olursa olsun anlayışı Türkiyeli anlayışı değildir. İl başkanım kaçırılıyor, ana muhalefet arıyor. Arkasından açıklama, ‘AK parti aramadı biz aradık, bizden yardım istedi’ diye. Arayıp soruyoruz, aldığım cevap şu: ‘Başbakan'ım burada terörün uzantısı bir partiyle el ele miting yapan bir partiden yardım alacak kadar ben düştüm mü’ diyor. Şu anda hala bölücü terör örgütünün elinde olan kardeşimiz, askerimiz var. Bir kısmını bırakıyor, bir kısmını tutuyor. Kalkacaksın teröristlerle kucaklaşacaksın, sonra ‘merhaba dedik’ diyeceksin. Artık merhabanın adresi de değişti.

Bu parlamento yol geçen hanı değildir. Samimi olarak bu millete hizmet etmek isteyenlerin yeridir. Terörün bütün enstrümanlarını devre dışı bırakıyoruz. Çok büyük bir kararlılıkla terörün üstüne gidiyoruz.”

BDP VE TERÖR ÖRGÜTÜ

“Biz her zaman şunu söyleyin dedik Terör örgütüyle aranıza mesafe koyun dedik. Bu siyasi parti, kendisine oy verenlerin partisi değil terör örgütünün güdümünde hareket etmeyi tercih etti. Bu parti isminin aksine barışı isteyen değil barışı engelleyen parti oldu. Silahlı efendilerine karşı cesur bir tavır sergileyemedi. Eğer böyle devam edecekseniz, hiç kusura bakmayın gitmek istediğiniz yere kadar yolunuz var. Siz silahı efendilerinize uşaklık etmeye devam edin, siz olsanız da olmasanız da biz milletin hizmetkarı olmaya devam edeceğiz.

Eğer doğu hizmet aldıysa, Ak Parti iktidarıyla almıştır. Ak Parti iktidarının ülkemde Kürt kardeşiyle bir sorunu yok ki. El ele hizmete devam ediyor, onlar Kürt kardeşini vurabiliyor, kaçırabiliyor. Hizmet edeceksin sene 94 temel atılmış havaalanı yerinde duruyor. Bitirdik açılışını yaptık. Yüksekova'da temel attık engel olmak istediler, zaman zaman iş makinelerini yakıyor, işçileri kaçırıyorlar. Yollar, konutlar yapıyoruz tehdit ediyorlar. Yüksekova ilçe teşkilatımızı bombaladılar. Aynı şeyi Hakkari'de yaptılar. Ak Parti orada yer kiralamak istiyor, kiraya vermek isteyeni tehdit ediyorlar. Gücünüzü Kandil'den alıyorsunuz. Sonra utanmadan barışa soyunduk diyorsunuz. Er ya da genç bu ülkede halk kazanacak, hiç endişeniz olmasın”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.