VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"Provokatörlere karşı dimdik ayaktayız"

9 Eylül 2012

Bolu’da bu yıl 6.’sı düzenlenen Uluslararası Bolu Beyaz Et Festivali’nde sahne alan sanatçı Gülşen 5 ...

Bolu’da bu yıl 6.’sı düzenlenen Uluslararası Bolu Beyaz Et Festivali’nde sahne alan sanatçı Gülşen 5 bin kişiye unutulmaz bir gece yaşatırken, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Coğrafyamızda hepimizi derinden yaralayan olaylar yaşanıyor. Provokatörlere karşı dimdik ayaktayız. Onların oyunlarına gelmeyeceğiz” dedi.

Kardelen Meydanı’nda düzenlenen konser öncesinde konuşan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Evet, ülkemiz sıkıntılı dönemlerden geçiyor. Coğrafyamızda bazı istenmeyen olaylar oluyor. Bu provokatör oyunlara karşı dimdik ayakta durabilmek ve onların oyunlarına gelmemek için normal hayatımızı devam ettirmek durumundayız. Biz buna inandık. Eğer bu festivali iptal etseydik onların istediği noktada davranmış olacaktık. Şehrimizde de bu işleri provoke etmek isteyenler var. Ama biz bütün bu engellemelere karşı dim dik ayakta olduğumuzu göstermek için buradayız. Sizlerin bu kudretli bakışlarınız, bu coşkun kalabalığınız bizi heyecanlandırıyor. Size hizmet etmek sizlerle beraber olmak bizim için çok büyük bir gurur kaynağıdır” dedi.

 Gecede sahne alan sanatçı Gülşen, 1,5 saat sahnede kalarak Bolululara unutulmaz bir gece yaşattı.

2 yorum yapılmış
  • BOLU
    8 Eylül 2012 • 11:00
    KÖRLER SAĞIRLAR BİRBİRİNİ AĞIRLAR
  • komser
    8 Eylül 2012 • 11:00
    aylardır festivalden bahsediyorsunuz yaptığınız habere bak çeke çeke sadece bir fotoğrafmı çekebildiniz yazık sizin habercilik anlayışınıza bari biz çekelim de gönderelim size
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.