VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Güzel oyuna alkış...

8 Eylül 2012

Boluspor özel maçta Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Güçlü rakibi karşısında dirençli bir oyun ortaya ...

Boluspor özel maçta Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Güçlü rakibi karşısında dirençli bir oyun ortaya koyan kırmızı beyazlılar Beşiktaş'a 3-1 mağlup oldu. Sakatlığı geçen Ali Güzeldal ikinci yarının başında oyuna girerek ilk kez forma giydi.

Boluspor, Spor Toto Süper Lig'in güçlü ekiplerinden Beşiktaş'la bu akşam kendi evinde hazırlık karşılaşması oynadı. Maç boyunca dirençli oyunu ve geliştirdiği pozisyonlarla rakibini zorlayan kırmızı beyazlılar lig için yeşil ışık yaktı.

EMRE DÖKTÜRDÜ

Karşılaşmanın başında 2 tane net pozisyona giren kırmızı beyazlılar golü bulamadı. 7'nci dakika da Emre Kılınç'ın yaptığı ortada arka tarafta topla buluşan Kingsley'in sert şutu defanstan geri geldi. Yine 8'nci dakika da sol kanattan Emre Kılınç'ın ortasıyla arka direkte topla buluşan Aydın Çetin istediği vuruşu yapamayınca mutlak bir gol kaçmış oldu.

GOLLER ARKA ARKAYA GELDİ

Bir anda boş yakalanan Boluspor savunması Batuhan'ın golüne engel olamadı. Sol kanattan Erkan Kaş'ın ortasına kale sahası içinde dokunan Batuhan Karadeniz durumu 1-0'a getirdi. Golden sonra Boluspor yine oyunun dengesini eline alsa da 29'ncu dakika da kendi yarı alanında topu Beşiktaş'lı oyunculara kaptırınca 2'nci gole engel olamadılar. Mehmet Akyüz'ün ortasına kale sahası önünde topa dokunan Erkan Kaş durumu 2-0'a getirdi.

Bu dakikadan sonra Boluspor adeta Beşiktaş'ı kalesine hapsetti. İlk yarıda başka gol olmayınca maçın ilk yarısı siyah beyazlı ekibin 2-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

ALİ GÜZELDAL SAHNEDE

Boluspor'un önemli transferlerinden Ali Güzeldal ilk kez bir maçta forma giydi. İkinci yarının başında oyuna dahil olan yıldız oyuncu herkesi heyecanlandırdı. Ali'nin de oyuna girmesiyle birlikte daha da hareket kazanan Boluspor arka arkaya önemli pozisyonlara girmye başladı. Boluspor forvetlerinin üç tane şutunu Beşiktaş savunması çizgiden çıkardı. Maçın 67'nci dakikasında Beşiktaş sağ kanattan Holosko ile etkili geldi. Holosko'nun pasında ceza sahası dışında topla buluşan Olcay Şahan düzgün bir vuruşla topu ağlara göndererek durumu 3-0'a getirdi.

Artık maçın son bölümleri oynanırken Boluspor sağ kanattan Engin'in yaptığı orta ile Beşiktaş ceza sahasında etkili oldu. Engin'in ortasında arka direkte topla bulışan Abdülaziz Solmaz Gençer'in önüne topu çok düzgün bir şekilde indirdi. Gençer'in düzgün vuruşu ile Boluspor 85'nci dakika da durumu 3-1'e getirdi.

Karşılaşma Beşiktaş'ın 3-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

1 yorum yapılmış
  • Remzi KIRICI
    9 Eylül 2012 • 11:00
    Koskoca 15 günün 5-6 gününü takım olarak TATİL yaparak, yerel basın olarak da gereksiz bir şekilde Beşiktaş maçı ile zamanımızı harcadık. Bu kadar Beşiktaş maçını öne çıkarmaya gerek var mı? Bu maçın galibine gazoz kapağı bile vermiyorlar. Zaman o kadar önemsiz mi? Bizim için bütün enerjimizi hafta sonu yapacağımız GÖZTEPE ile yapacağımız maça ayırmamız gerekirdi. Bizim için dönüm maçıdır. Kartal'ın, Samsun'un yendiği takımı biz yenemezsek teknik direktörümüz acaba ne sebep uyduracak?
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.