VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Boluspor'un 'Siyah Prens'i konuştu...İşte özel röportaj...

6 Eylül 2012

Boluspor'un yeni transferlerinden ve herkesin çok şeyler beklediği Nijerya'lı oyuncu Akeem Agbetu, Bolu'da yayın yapan ...

Boluspor'un yeni transferlerinden ve herkesin çok şeyler beklediği Nijerya'lı oyuncu Akeem Agbetu, Bolu'da yayın yapan Bolu Şampiyon Dergisi'nin Ağustos sayısına çok özel açıklamalarda bulundu.

Röportaj: Barış OKÇU

Fotoğraflar: Murat ÇELİK

Boluspor'a kesinlikle şampiyon olmak için geldiğini ve şampiyonluk hedefi olmasaydı hiçbir şekilde sözleşme imzalamayacağını belirten Akeem Agbetu'nun röportajının bir bölümünü sizlerle paylaşıyoruz.

BOLUSPOR'DAN TEKLİF GELİNCE HİÇ DÜŞÜNMEDEN İMZALADIM

BANA 'PRENS' DİYORLAR

BOLUSPOR'LA ŞAMPİYON OLDUKTAN SONRA KARİYERİMİN ZİRVESİNE ULAŞACAĞIM

Türkiye'de Uche, Okocha, Amokachi gibi Nijerya'lı oyuncular vardı. Bu oyuncular kariyerlerinin zirvelerini Türkiye'de yaşadılar.

Bu oyuncular Türkiye'de Fenerbahçe, Beşiktaş gibi büyük takımlarda oynadılar. Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ettiler. Bu yüzden şanslılardı. İyi bir takımları ve güzel bir ortamları vardı. Benim için Türkiye'de aynı şartlar olmadı. Ama Bolu'ya geldim çok iyi bir ortak, güzel bir arkadaşlık ve hırslı bir takım buldum. Hedefleri olan bir takım. İnşallah bu sene ben de Süper Lig'e çıktıktan sonra kariyerimin zirvesine ulaşacağım.

Boluspor forması altında şampiyonluk yaşayarak kariyerini yükseltmek mi istiyorsun?

Tabii ki benim hayalim şampiyon olmak. Burada sadece oynamaya değil şampiyon olmaya geldim. Boluspor'un hedefi şampiyonluk olmasaydı kesinlikle gelmezdim. Çünkü beni isteyen çok kulüp vardı. Sadece oynamak için onlara gidebilirdim. Bu yüzden Boluspor'dayım.

Transferin Boluspor'un kongresinden 2 gün sonra kesinleşti. Sen de hiç düşünmeden imza attın.

Kongreden haberim yoktu. Ama Boluspor'a karşı çok maçta forma giydim. Boluspor'u yenebilmek için çok fazla hazırlanmak ve çok mücadele etmek gerekli. Bu yüzden Boluspor'a büyük saygım vardı. Büyük bir takım olduğu için hiç düşünmeden imza attım. Ama en önemli kriterlerden biri de Boluspor'un şampiyonluk hedefi olmasıydı. Eğer bana bir hedefimiz yok bu sene sadece ligde kalmayı planlıyoruz diyerek teklif yapsalardı kesinlikle gelmezdim. Hedef Süper Lig olduğu için hiç düşünmedim. Boluspor'da oynayan arkadaşlarım da vardı. Mesela Özgür Bayer bana sürekli Bolu'dan bahsederdi. Gelmemde onun da etkisi var.

Bir lakabın var mı?

Bir lakabım yok ama zamanında Mecnun Odyakmaz bana 'Prens' derdi. “Sen benim prensimsin” diyordu. Bazı arkadaşlarım da oradan hareketle bana Prens demeye başladılar.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.