VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Maç öncesi sorunlar çözüldü...

4 Eylül 2012

Boluspor’un hafta sonu Beşiktaş’la oynayacağı hazırlık karşılaşmasının Abant TV’de yayınlanıp yayınlanmayacağı tartışma konusu oldu. Gazetemizin ...

Boluspor’un hafta sonu Beşiktaş’la oynayacağı hazırlık karşılaşmasının Abant TV’de yayınlanıp yayınlanmayacağı tartışma konusu oldu. Gazetemizin haberi üzerine açıklama yapan Abant TV Yönetim Kurulu, karşılaşmanın naklen yayınlanacağını duyurdu.

8 Eylül Cumartesi günü saat 20:00’de oynanacak olan Boluspor-Beşiktaş karşılaşmasının Abant TV’den yayınlanıp yayınlanmayacağı yönündeki tartışmalara Abant TV’den yanıt geldi. www.ozgurbolu.com'un, karşılaşmayı canlı yayınlayacak Abant TV’nin Boluspor Kulübü’yle herhangi bir görüşmesi olmadığını ortaya koyan haberine televizyon kanalından açıklama geldi. Abant TV Yönetim Kurulu’nun imzasını taşıyan açıklamada, “Bugün bazı internet siteleri hafta sonunda oynanacak olan Boluspor - Beşiktaş karşılaşmasının ilimizin ilk ve tek ulusal Tv kanalı olan Abant Tv'nin canlı olarak yayınlayacağını duyurmuş, çıkan haberlerin hemen akabinde Boluspor Kulübü ilgili site yöneticilerini arayarak, Abant Tv'ye maçı yayınlatmayacaklarını ve yapılan haberlerin doğru olmadığını beyan etmiştir. Beşiktaş Kulübü'nün resmi yayın organı olan BJK TV Yönetimi ile yapılan görüşmeler sonucunda, maçın naklen yayın hakkının tamamının BJK TV'de olduğu öğrenilmiş ve Abant Tv ile BJK Tv arasında yapılan resmi protokol gereğince, oynanacak olan müsabakayı Abant Tv'nin naklen yayınlayabileceği Beşiktaş Kulübü tarafından onaylanmıştır. Abant Tv tarafından yapılan müracaat dilekçesi ve BJK Tv tarafından yayın hakkının Abant Tv'ye verildiğine dair imzalanan protokol ek'te tarafınıza gönderilmiştir” denildi.

Yayın hakkı alındı

Abant TV Yönetim Kurulu ayrıca, açıklamanın devamında şu ifadelere yer verdi; “Beşiktaş Kulübü'nün yayın organı olan BJK TV Yönetim Kurulu Başkanı Tuğrul Yenidoğan ile yapılan görüşmede, maçın naklen yayın hakkının BJK TV'ye ait olduğu öğrenilmiş ve BJK Tv ile yapılan anlaşma gereğince, imzalanan protokoldeki şartların yerine getirilmesi koşuluyla, maçın naklen yayın hakkının BJK TV Yönetimi tarafından Abant Tv'ye verildiği, ekteki yayın protokolünde açık ve net olarak görünmektedir. Gereğini rica ederiz.”

1 yorum yapılmış
  • Remzi KIRICI
    5 Eylül 2012 • 11:00
    Özel maç Bolusporun sahasında oynanıyor. Bir özel tv kanalı gidip,Beşiktaş tv ile anlaşarak, maçı canlı yayınlayacağım demesi kadar saçma bir şey olamaz. Bu özel tv kanalı gözünün önündeki koskoca BOLUSPOR'u, Boluspor yöneticlerini görmüyor, Bolusporu dışlıyor. Sayın Boluspor başkanım, Boluspor haklarını koruduğunuz için size teşekkür eder, haklı olduğunuz her konuda yanındayız, maç iptal edilse bile dik durun. Kendi sahamızda oynayacağımız bir özel maçta BOLUSPOR dışlanmaması, bu konuda her iki takım yöneticilerin ortak karar almaları gerekir.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.