VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bira yüzünden değil, laf yüzünden dayak yemiş...

3 Eylül 2012

Elinde bira şişesiyle markete girdiği için Mehmet Ak isimli şahsın iki kişi tarafından dövüldüğü iddia ...

Elinde bira şişesiyle markete girdiği için Mehmet Ak isimli şahsın iki kişi tarafından dövüldüğü iddia edilen olayla ilgili Bolu Valiliği yazılı açıklama yaptı. Valilik olayın içeriği ile ilgili bilgilerin kamuoyuna yansıtılış biçimin doğru olmadığını söyledi.

Bolu'da yaşanan 'Elinde birayla ekmek aldığı için dayak yedi' başlıklarıyla kamuoyuna sunulan haberin gerçeği yansıtmadığı ifade edildi. Bolu Valiliği'nden yapılan yazılı basın açıklamasında cereyan eden olayın laf atma yüzünden çıktığı ifade edildi.

Valilik kanalıyla yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"01 -02 Ekim 2012 tarihli ulusal ve mahalli basının internet sitelerinde yer alan 'Elinde Bira Varken Neden Ekmek Alıyorsun? Dayağı’ başlıklı haberlerde, Bolu’da elinde birayla girdiği marketten alışveriş yaptığı iddia edilen bir şahsın 'Elinde bira ile neden ekmek alıyorsun?' diye 2 kişinin saldırısına uğradığı ifade edilmiştir. Söz konusu olayın gazete haberlerinde ifade edildiği gibi cereyan etmediği İl Emniyet Müdürlüğü’nden alınan bilgiden anlaşılmıştır. 31 Ağustos 2012 günü saat 23.20’ sıralarında Hürriyet Caddesi Köroğlu KYK Yurdu önünde meydana gelen kasten yaralama olayının bir bayana laf atmadan kaynaklandığı anlaşılmıştır. Şüpheli şahıslar tespit edilerek polis merkezine getirilmiş, Cumhuriyet Savcısının talimatı doğrultusunda ifadeleri alındıktan sonra salıverilmiştir.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.