VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Pes dedirten tecavüz olayı...

3 Eylül 2012

Bolu Abant’ da ablasının imam nikahlı eşi tarafından tecavüze uğradığı ortaya çıkan, 15 yaşındaki Zeynep, ...

Bolu Abant’ da ablasının imam nikahlı eşi tarafından tecavüze uğradığı ortaya çıkan, 15 yaşındaki Zeynep, devlet tarafından ‘Sevgi Evi’ne yerleştirildi. 15 yaşında ki küçük kızın ise 3 aylık hamile olduğu belirlendi. Zeynep, tecavüzcüsü olan 54 yaşında ki Hayrettin İ.’nin halen tutuklanmamasına isyan etti.

 İddiaya göre, olay Haziran ayında Bolu’da gerçekleşti. Evli olan 54 yaşında ki Hayrettin İ., aynı zamanda Şermin isimli bir kadınla 10 yıldır imam nikahlı olarak beraber yaşıyordu. Tanınmış bir müteahhidin yeğeni olduğu iddia edilen Hayrettin İ., bir süre Karabük’ de beraber yaşadığı Şermin adlı kadını da alarak Bolu’ya yerleşti.

Ablan, Zeynep’i de al gel dedi”

Yaz tatilinde ablasını ziyarete gelen Zeynep, gezmek için dışarı çıktı. Bir süre sonra yolda yürürken eniştesi Hayrettin İ. Bir otomobille yanında durdu. Zeynep’e ablanlar pikniğe gitti. Senide almamı söylediler diyerek arabaya bindirdi. Abant yolu üzerinde bir mağazada durarak, küçük kıza mont alan Hayrettin İ. daha sonra Abant’ da küçük kıza tecavüz etti. Korktuğu için olayı kimseye anlatamadığını söyleyen Zeynep, mide bulantıları başlayınca ailesi tarafından hastaneye götürüldü. Hastanede 14 haftalık hamile olduğu ortaya çıkan Zeynep, ailesine olanları anlattı. Emniyet güçlerinin evine baskın düzenlediği 54 yaşında ki Hayrettin İ.’nin evinde çok sayıda çocuk pornosu bulundu. Ancak Hayrettin İ. Yeterli delil olmadığı gerekçesiyle salıverildi. Mahkeme, kesin karar ve tutuklama için, Zeynep’in karnında ki bebeğin DNA testini bekliyor.

“Sanki ben cezalandırıldım, o elini kolunu sallayarak dolaşıyor”

Hürriyet gazetesi köşe yazarı Ayşe Arman’ ın yaptığı röportajda yaşadıklarını anlatan Zeynep, her şeyi anlatmasına rağmen Hayrettin İ.’nin elini kolunu sallayarak dışarıda dolaşmasına isyan ederek “Bu adam yaptı demişim. Yaptıklarını bir bir anlatmışım. Olay yerini göstermişim. Bilgisayarında çocuklara ait sapık fotoğraflar çıkmış. Bunları bulundurmak da suçmuş. Eee, beni buraya koydular, o dışarıda. Neden, niye tutuklamıyorlar onu” ifadelerine yer verdi. “Doğurmamı isteyecekler diye korkuyorum”

Abant’ da yaşadığı tecavüz sonrası, hamile olduğu ortaya çıkınca yaşadıklarını polise anlatan 15 yaşında ki Zeynep, korktuğu için zamanında yaşadıklarını anlatamadığını ve ailesinin başını belaya sokmak istemediğini söyledi. Ancak hamile kaldığını öğrenince yaşadıklarını anlatmak zorunda kaldığını anlatan Zeynep, bir an önce DNA testinin yapılmasını ve kürtaj olmak istediğini söyledi. Zeynep, Arman’a verdiği röportajda “Bir an evvel DNA testi yapılsın. Çocuğun ondan olduğu anlaşılsın ve bu çocuğu alsınlar. 15 gündür bir şey yapılmıyor. Doğurmamı isteyecekler diye korkuyorum” ifadelerine yer verdi.

Haber : Bolu Ekspres Gazetesi - Nermin KAYA

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.