VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bolusporlu oyunculardan anlamlı mesaj...

31 Ağustos 2012

30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri ülkenin bir çok yerinde eski coşkusunu kaybederken, Boluspor oyuncular bu coşkuyu ...

30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri ülkenin bir çok yerinde eski coşkusunu kaybederken, Boluspor oyuncular bu coşkuyu antrenman sahasına taşıdılar. Kırmızı beyazlılar sahaya Türk Bayrağı ile çıkarak Zafer Bayramı’nın antrenman sahasında bile kutlanabileceğini gösterdiler.   

Tavşanlı Linyitspor maçı hazırlıklarını sürdüren ekibimizde kırmızı beyazlılar günü tek çalışma ile tamamlarken, Serhat hoca zorlu maç öncesi oyuncularına bol bol şut çalıştırdı. Kaleye cepheden ve kenarlardan şut bombardımanına tutan oyuncuların hedefi tutmayan vuruşları sonrası Serhat hoca tarafından cezalandırıldı. Agbetu, Hakan Mesut ve Cihan günü en isabetli isimleri olurken, kırmızı beyazlılar yaptıkları bu çalışma ile Tavşanlı Linyitspor maçı hazırlıklarını tamamladılar.

BAYRAKLI BAYRAM KUTLAMASI

İdman öncesi 30 Ağustos Zafer bayramı nedeniyle oyuncularımız sahaya Türk bayrağı ile çıkarken, geçirdiğimiz sıkıntılı günlerin ardından önemli bir mesaj verdiler. Kırmızı beyazlı futbolcular ile teknik heyetimiz daha sonra topluca bayrağımız ile basın mensuplarına poz verdiler. 

1 yorum yapılmış
  • vedat
    14 Ocak 2018 • 02:53
    gece olunca bu tipler cirit atıyor yollarda denetim yok şikayet edince zar zor takip ediliyor
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.