VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İlk kazma vuruldu...

28 Ağustos 2012

Bolu Belediyesi tarafından İzzet Baysal Caddesi’nin trafiğe kapatılarak yeni bir görünüm kazanması için çalışmalar başladı.   Bolu ...

Bolu Belediyesi tarafından İzzet Baysal Caddesi’nin trafiğe kapatılarak yeni bir görünüm kazanması için çalışmalar başladı.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, geçtiğimiz günlerdeyaptığı açıklamada, İzzet Baysal Caddesi’nin trafiğe kapatılarak Fransa’nın ünlü caddelerinden Şanzelize’ye benzeyeceğini duyurmuştu. Açıklamaların ardından Bolu Belediyesi tarafından yapımı planlanan Kent Meydanı ve İzzet Baysal Caddesi’nde çalışmalar başladı. 'Kent İçi Ulaşım ve Trafik Master Planı' çerçevesinde şehir merkezinde bulunan yol ve kavşaklarda yeni trafik düzenlemeleri start aldı. İlk olarak Hükümet Meydanı’ndan İzzet Baysal Caddesi’ne giriş geçici olarak kapatılarak, trafik akışı Cumhuriyet Caddesi’ne yönlendirildi. Cumhuriyet Caddesi’nde ise önceden batı yönüne giden trafik şimdi terse dönerek doğu yönünde akmaya başladı. İzzet Baysal Caddesi’ne giren kepçeler park alanlarının bulunduğu bölümleri kazarak kaldırdı. Kentte merakla beklenen Şanzelize Caddesi görünümü için geri sayım başladı.

1 yorum yapılmış
  • ersin
    28 Ağustos 2012 • 11:00
    en cok da dubaların gittigine sevndm oradan
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.