VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

30 plakalı otomobil alarmı...

28 Ağustos 2012

Bolu Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekipleri, günlerdir Bolu’da 30 plakalı bir otomobilin peşine düştü. Ekipler ...

Bolu Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekipleri, günlerdir Bolu’da 30 plakalı bir otomobilin peşine düştü. Ekipler kentin giriş ve çıkışlarında beyaz renkli otomobil için ekipler seferber oldular. Otomobilde şüpheli şahsın olduğu ihbarı polisi harekete geçirdi.

Yurt genelinde artan terör olayları sonrasında PKK terör örgütü ile mücadele eden 2. Komando Tugayı’nın da Bolu’da olması nedeniyle Bolu Emniyet Müdürlüğü ekipleri önlemlerini arttırdı. Önceki gün, Bolu’da 30 plakalı bir otomobilin dolaştığı ve içinde şüpheli bir şahsın olduğu ihbarını alan polis ekipleri otomobili bulmak için kentin altını üstüne getirdi.

ŞAHSIN EŞKALİ BELİRLENDİ

Bolu Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve Asayiş Şubesi’ne bağlı ekipler, kentin bütün sokaklarını ve çok sayıda işyerlerinde bulunan güvenlik kameralarını inceledi. Polis ekipleri halen Bolu’da olduğu iddia edilen otomobili bulmak için çalışmalarını sürdürüyor. Öte yandan, görgü şahitlerinin ifadesine göre şahsın siyah saçlı, esmer tenli ve sakalı olduğu ve eşkalinin buna göre ekiplere dağıtıldığı belirtildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.