VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Kanlı baskından "Kadın" çıktı....

27 Ağustos 2012

Geçtiğimiz hafta gece yarısı Aktaş Mahallesi’nde bir otele zorla girerek odada konaklayan şahsın kafasına silahla ...

Geçtiğimiz hafta gece yarısı Aktaş Mahallesi’nde bir otele zorla girerek odada konaklayan şahsın kafasına silahla ateş eden şahıs halen bulunamazken, olayın nedeni ortaya çıktı. Mehmet Ali Aksoy isimli şahıs, Abdurrahman Mecit’e, “Elif K. ile neden görüşüyorsun” sözleri üzerine, Mecit, “Ben o kadını seviyorum” dedi. Mehmet Ali Aksoy’da belinden çıkarttığı kuru sıkıdan bozma tabancayla şahsın kafasına ateş etti. Aksoy, günlerdir bulunamazken, kafasından ağır yaralanan ve günlerdir uyutulan Abdurrahman Mecit hastanede gözlerini açtı.

 

Edinilen bilgiye göre, 6 kişi oldukları ifade edilen saldırganlardan 3 tanesi resepsiyonda beklediler. Zorla içeri giren Mehmet Ali Aksoy ve yanındaki iki kişi odanın kapısını kırarak içeri girdiler. Mehmet Ali Aksoy, hızlı bir şekilde yatakta yatan Abdurrahman Mecit'in yanına gitti. Mecit kalkmak istese de Aksoy buna izin vermedi. Mehmet Ali Aksoy’un yanında bulunan Y.Y. isimli şahıs da Aksoy’u bir türlü odadan çıkartamadı. Aksoy, Abdurrahman Mecit'e vururken, yatak kanlar içinde kaldı.

“BEN O KADINI SEVİYORUM” DEYİNCE…

Saldırgan Mehmet Ali Aksoy, yanındakilere dönerek olayda ağır yaralanan Abdurrahman Mecit'e bir soru soracağını söyledi. Aksoy, Mecit’e, “Elif K. ile neden görüşüyorsun. Onunla görüşmeyeceksin” dedi. Mecit’te, “Ben o kadını seviyorum” deyince, Aksoy, belinden çıkarttığı kuru sıkıdan bozma tabancasıyla yatakta yatan şahsın kafasına ateş etti. Şahıslar otelden hızla kaçarken, yaralı Abdurrahman Mecit Köroğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

ZANLI FİRARDA, ŞAHIS GÖZLERİNİ AÇTI

Öte yandan, Mehmet Ali Aksoy’un bir süre önce cezaevinden af yoluyla çıktığı ifade edildi. Kayıplara karışan Mehmet Ali Aksoy’u arama çalışmaları sürerken, olay anında odada bulunan Y.Y. isimli şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilmiş ve diğer şahıslar serbest bırakılmıştı. Yaşanan olaydan sonra kafasından ağır yaralanan ve 5 gün boyuncu uyutulan Abdurrahman Mecit’in ise gözlerini açtığı öğrenildi.

2 yorum yapılmış
  • bilen biri
    3 Eylül 2012 • 11:00
    haberi ayrıntılı ele aldğınız için tebrik ederim öncelikle haber aynen dorudur diğer gazeteler gibi copy paste yapmamışsınız kahpece kurulan tuzak ve plan allahın izniyle bozulmuştur kaç bakalım m.a.a yiyosa teslim olsaydın iyiydi...
  • bilen biri
    3 Eylül 2012 • 11:00
    haberi ayrıntılı ele aldğınız için tebrik ederim öncelikle haber aynen dorudur diğer gazeteler gibi copy paste yapmamışsınız kahpece kurulan tuzak ve plan allahın izniyle bozulmuştur kaç bakalım m.a.a yiyosa teslim olsaydın iyiydi...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.