VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Sıcak havaya rağmen bir puan

26 Ağustos 2012

Boluspor, ligin açılış karşılaşmasında kendi evinde Adana Demirspor'la karşılaştı. Adanademirspor karşısında etkili bir oyun ortaya ...

Boluspor, ligin açılış karşılaşmasında kendi evinde Adana Demirspor'la karşılaştı. Adanademirspor karşısında etkili bir oyun ortaya koyamayan kırmızı beyazlı ekip, ilk maçta isteneni vermedi. Maç başladığı gibi golsüz bir şekilde 0-0 sona erdi. Kazanılan bir puanda kaleci Eser'in payı çok büyük oldu.

PTT 1. Lig'in açılış karşılaşmasında kendi sahasında Adanademirspor'u ağırlayan Boluspor, ilk maçta tat vermedi. Rakibi karşısında etkili bir futbol ortaya koyamayan kırmızı beyazlılar, 90 dakika boyunca yalnızca 2 tane gol pozisyonu yakalayabildi. Lige galibiyetle başlamak isteyen Boluspor, sıcağında etkisiyle beraberliği zor kurtardı. Adanademirspor karşısında etkisiz bir futbol ortaya koyan ekibimiz kanatlardan yaptığı bütün ataklardan eli boş döndü.

MAÇIN ADAMI ESER

Maçın 20'nci dakikasında sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Cemil'in kafasından seken topa arka direkte dokunan Gençer'in şutu direkten döndü. İlk yarıda kaydadeğer başka pozisyon bulamayan ekibimiz maçın 72'nci dakikasında yine sağ kanattan etkili bir atak gerçekleştirdi. Oyuna sonradan dahil olarak maça hareket getiren Kingsley'in sağ kanattan taşıyarak getirdiği topta Alp'in şutunu tecrübeli kaleci Ramazan son anda kornere çeldi. Maçta kalesini gole kapatan Eser Altın, yaptığı kritik kurtarışlarla bir puanın asıl mimarı oldu.

2 yorum yapılmış
  • demir dursun
    25 Ağustos 2012 • 11:00
    sayin baskan yol yakinken isisden gecmeden acil hocayi yolayin 8 mactan galip gelemedi daha takimi bile kuramadi aldirdiklari adamlar yasakat yada cezali gecensende gol sorunu vardi gene ayni devam fotokopi ayni devam ortasahada ayni defaz dan pas cikmiyor ortasahaya oyun kurulmiyor aaaa demeden fazla onlem alinmali golcu ortasahada alinmali cihanda hic bir isik gormedik hayirlisi golculer ev leresenlik
  • Remzi KIRICI
    26 Ağustos 2012 • 11:00
    BOLUSPOR Teknik direktörü bu haftaki maçta sıcak havadan yakındı. Sayın Hocam "Bugün hava çok sıcaktı" yarın "hava karlı idi" öbür gün " yerler buzla kaplı idi" demekle bu lig bitmez. Bugün İstanbul Kartal'da sıcaklık 35-37 derece civarında, stad denize yakın ve çukur bir yerde olduğu için nispi nem % 85 'in üzerinde olup, siz bu stad da hisssedilir sıcaklığı düşünün. Kartalspor:2, Göztepe:1 Sayın Hocam; Kartalspor futbolcularını sıcaklık etkilemiyor mu? Boluspor sanki dinlenme- rehabilitasyon merkezi, sakat-cezalı futbolcuların toplandığı kulüp oldu.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.