VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Genç işadamından büyük destek

24 Ağustos 2012

Adstation Reklam Organizasyon Ltd. Şti. Sahibi genç işadamı Muhitdin Palazoğlu yaklaşık 200 kombine kart alarak ...

Adstation Reklam Organizasyon Ltd. Şti. Sahibi genç işadamı Muhitdin Palazoğlu yaklaşık 200 kombine kart alarak Boluspor Kulübü’ne destek oldu.

Boluspor tesislerinde düzenlenen basın toplantısında konuşma yapan Boluspor Kulüp Başkanı Abdullah Abat yaptığı konuşmada bir bütünlüğün öneminden söz ederek, kendilerine verilen destekten memnun olduklarını ve bu sezon birlik beraberlik içersinde Boluspor’u hedefe taşıyacaklarını söyledi.

Sözlerine Boluspor Kulüp Başkanı Abdullah Abat’a teşekkür ederek başlayan Palazoğlu, “Küçük şehrimizin büyük takımı olan Bolusporumuzun bu güzel aile ortamında olmaktan çok mutluyum. Geçtiğimiz senelerde Boluspor maçlarını izleme fırsatı çok fazla yakalayamadım ama bu sezon inşallah elimden geldiğince tüm maçlarda Boluspor’un yanında olamaya çalışacağım. Bolusporumuzun yeri kesinlikle bu lig değil. Biran evvel Allah’ın izniyle layık olduğumuz Süper Lig’e çıkacağımızdan şüphem yok. Bolusporumuza katkı sağlamak amacıyla genç taraftar arkadaşlarımıza ulaştırılmak üzere toplu kombine almaya karar verdim. 2012-2013 sezonu hem Boluspor kulübüne hemde genç taraftar arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olur. Yeni sezonda Boluspor takımımıza ve yönetimimize başarılar diliyorum” dedi. Konuşmaların ardından kombine kartlar Palazoğlu’na teslim edildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.