VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bolu Dağı'nda perişan oldular...

18 Ağustos 2012

Ramzan Bayramı tatili nedeniyle yollara düşen tatilciler Bolu Dağı’ndan geçerken canlarından bezdiler. İstanbul’dan Bolu’ya 10 ...

Ramzan Bayramı tatili nedeniyle yollara düşen tatilciler Bolu Dağı’ndan geçerken canlarından bezdiler. İstanbul’dan Bolu’ya 10 saatte gelen tatilciler Bolu’da da saatlerce beklediler…

BoluTEM otoyolunda Ramazan Bayramı için yollara düşen tatilciler 30 kilometrelik araç kuyruğu oluşturdu. Gece saatlerinde İstanbul’dan yola çıkan tatilciler, 12 saatte Bolu’ya gelebildi.

TEM otoyolunun Bolu kesiminde bayram yoğunluğu başladı. Ramazan Bayramı için memleketlerine gitmek üzere İstanbul’dan yola çıkan tatilciler, saatlerce çile çekti. TEM otoyolunun Çaydurt mevkiinde bir otomobilin yanması sonucu Ankara istikametinde trafik akışı Çaydurt gişelerinden D-100 karayoluna yönlendirildi. Zaman zaman kazaların da yaşandığı yolda trafik felç oldu. İstanbul'dan Bolu'ya 12 saatte ancak gelebilen tatilciler, TEM otoyolunun Çaydurt mevkiinde yaklaşık 30 kilometrelik araç kuyruğu ile karşılaştı. Paşaköy Kavşağı’ndan Çaydurt gişelerine kadar binlerce araç sürücüsü, saatlerce trafiğin açılmasını bekledi.

Özellikle İstanbul’dan yola çıkan sürücüler isyan ederek, “Gece yarısı yola çıktık. 12 saatten bu yana yollardayız. İstanbul’dan Bolu’ya 12 saatte geldik. Yetkililer rezilliğimizi görsün. Daha memleketlerimize gideceğiz” diyerek tepki gösterdi.

Bölgede trafik ekipleri üzücü kazaların yaşanmaması için sıkı önlemler aldı. TEM otoyolu ve D-100 karayolunda ekipler sürücüleri sık sık uyarıyor.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.