VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Sabahattin Öztürk son yolculuğuna uğurlandı...

18 Ağustos 2012

Tartıştığı bir kişi tarafından tornavidayla öldürülen Cumhuriyet Halk Partisi İl Genel Meclis üyesi Sabahattin Öztürk(52), ...

Tartıştığı bir kişi tarafından tornavidayla öldürülen Cumhuriyet Halk Partisi İl Genel Meclis üyesi Sabahattin Öztürk(52), gözyaşları arasında toprağa verildi.

Önceki gün Sağlık Mahallesi’nde meydana gelen olayda, işsiz olan Arif Türkmen (48) ve ailesine yardım eden CHPli İl Genel Meclis üyesi Sabahattin Öztürk, kendisine yardım ettiği Türkmen’i kahvehanede görünce, “Neden burada oturuyorsun. Burada oturacağına iş bul” diye uyardı. Öztürk’ün uyarısına sinirlenen Arif Türkmen, otomobiline binmeyen hazırlanan Sabahattin Öztürk’e tornavidayla saldırdı. Sol kolunun altına giren tornavida kalbe isabet edince Sabahattin Öztürk hayatını kaybetti. İl Genel Meclis Üyesi Sabahattin Öztürk’ün otopsiden sonra cenaze töreni yapıldı. Yıldırım Beyazıt Camisindeki törene Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, çok sayıda siyasi parti il başkanı, sivil toplum örgütü üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Cenaze namazı öncesi babasının tabutu başına gelen Merve Öztürk, tabuta sarılarak gözyaşlarına boğuldu. İl Genel Meclis üyesinin ağabeyi ve eşi de törende gözyaşı döktü. Sabahattin Öztürk’ün cenazesi kılınan öğle ve cenaze namazının ardından Çukurören Köyü mezarlığında toprağa verildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.