VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Kanlı bıçaklı oldular...

14 Ağustos 2012

Bir zamanlar kol kola vererek çalışan Bolu eski Belediye Başkanı Yüksel Ceylan ile zamanın Belediye ...

Bir zamanlar kol kola vererek çalışan Bolu eski Belediye Başkanı Yüksel Ceylan ile zamanın Belediye Meclis Üyesi ve İl Başkanı, şimdinin CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’ın arasına kara kedi girdi. Tanju Özcan yerel seçimler öncesinde Yüksel Ceylan’ın adaylığına sıcak bakmazken, kapalı kapılar ardında Ceylan’ın Özcan’a sert eleştiriler yönelttiği konuşuluyor.

 

Siyasetin acımasız yüzü kendini bir kez daha gösterdi dersek yalan olmaz. Yüksel Ceylan’ın Bolu Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde belediye meclis üyeliği yapan ardından İl Başkanlığı koltuğunda Yüksel Ceylan için seçim çalışmaları yapan Tanju Özcan, gelinen süreçte Yüksel Ceylan’la karşı karşıya geldi.

TANJU ÖZCAN, CEYLAN’IN ADAYLIĞINI İSTEMİYOR

Akraba olan Yüksel Ceylan ve Tanju Özcan, yerel seçimler öncesinde aday adaylığı sürecinde karşı karşıya gelecek gibi görünüyor. Belediye başkan aday adayı olmasına artık kesin gözüyle bakılan eski Belediye Başkanı Yüksel Ceylan’a en sert muhalefet Tanju Özcan tarafından yapıldığı kamuoyunda konuşulur hale geldi. Özcan’ın kadın aday Mehtap Mısırlıoğlu’nu destekleyeceği ve gelenekçi diye tabir edilen eski CHP’lilere İl Başkanlığı kongresinden bu yana sıcak bakmadığı da biliniyor.       

Yüksel Ceylan’ın, verdiği röportajlarda hem Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve CHP’nin Parti içi yönetimine göndermeler yapması aradaki soğukluğu ortaya koyuyor. 

2 yorum yapılmış
  • mert yıldız
    13 Ağustos 2012 • 11:00
    bu sizin yaptığınız ortaiığı germe. ben inanıyorumki tanju yükseli destekleyecek, yoksa verdiğim oy haram olsun tanjuya.
  • ceeh
    14 Ağustos 2012 • 11:00
    koltuk sevdası naparsın....
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.