VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Yıllardır bitmeyen rekabet ve dostluk...

14 Ağustos 2012

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin ile Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan, ...

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin ile Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Park Kafe’de bir araya gelerek hem nargile içtiler hem de gelinen siyasi ortama dair değerlendirmeler yaptılar.

Cumhuriyet Caddesi’nde hizmet veren Park Kafe adlı işletmede karşılaşan Fatih Metin ve Tanju Özcan, gazetecilerle birlikte nargile içti. Her ikisi de avukat olan ve yıllarca Bolu siyasetinde rakip olan ikilinin dostluğu dikkat çekti.Biri AK Parti’de diğeri CHP’de siyaset yapan avukat siyasetçiler Bolu için neler yapılabileceğini de masaya yatırdılar.

BİTMEYEN DOSTLUK…

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin, “Bizim dostluğumuz çok eskilere dayanıyor. Bolu adliyesinin koridorların da başlayan kardeşliğimiz siyasi ortamda zaman zaman sertleşse de ikimiz de insan olduğumuzu hiçbir zaman unutmadık. Bugün de burada nargile içiyoruz. Bundan güzeli olamaz” dedi. Tanju Özcan ise, “Fatih beyle geçmişe dayanan dostluğumuz bugünlere kadar geldi. Her ne kadar farklı siyasi görüşlerde olsak da her zaman görüşürüz” diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.