VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Başkan'dan Gölcük müjdesi...

14 Ağustos 2012

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz Gölcük Tabiat Parkı'nın her insanın rahatça girip, eğlenebileceği ve piknik yapabileceği bir ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz Gölcük Tabiat Parkı'nın her insanın rahatça girip, eğlenebileceği ve piknik yapabileceği bir alan yapabilmek için çaba sarf ettiklerini söyledi.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz Yılmaz, Gölcük Tabiat Parkı'nın işletme hakkının belediyeye verilmesinin ardından çevre düzenlemesi, lokanta ve kafeterya, büfe ve deniz bisikleti gibi birçok yeniliğin geldiğini, uzun vadeli çalışmalar için de adımlar atılmaya başlandığını kaydetti.

“PROJE UZUN VADELİ”

Doğal yapıya zarar vermeden, estetik alan oluşturmaya çalıştıklarını ifade eden Yılmaz, "Gölcük'ün kafeterya ve lokanta kısımlarını bayrama yetiştirmek için yoğun çalışma sürdürüyoruz. Gölcük, dünyanın en güzel mekânlarından bir tanesi. O yüzden burayı geleceğe umutla taşımak ve her gelenin bundan nasibini almasını sağlamak için çalışıyoruz. Gölcük'ü her insanın rahatça girip eğlenebileceği ve piknik yapabileceği bir alan haline dönüştürmek için çaba sarf ediyoruz" diye konuştu. Gölcük hakkında uzun vadeli bir proje hazırladıklarını da sözlerine ekleyen Yılmaz, "Bolu'da ilk defa bir birimin uzun vadeli gelişim planını yapıyoruz. O da başlamış durumda. Ondan sonra bütün güzelliklerimizin gelişim planlarını yapmak durumundayız. İnşallah Yedigöller'in de, Abant'ın da, Seben Gölü'nün de ve ne kadar doğal güzelliğimiz varsa tamamının da gelişim planlarını yapmak durumundayız" ifadelerini kullandı.

"YAZ-KIŞ PİKNİK YAPILACAK”

Gölcük'te yaz kış piknik yapılacak mekanlar inşa edeceklerini anlatan Yılmaz, "Gelecekte inşallah ailelerin içerisinde yaz kış piknik yapacakları, içerisinde doğal malzemeden yapılmış, şöminesi olan kamelyalar oluşturarak, çevreninde kirletilmemesini de göz önüne alarak, doğa ile iç içe mekanlar oluşturma çalışması içerisindeyiz. Tabii bunların hepsi gelişim planı içerisinde yer alacak ve bakanlık tarafından onaylanacak. Ondan sonra bunların tamamı yapılacaktır. Şu anda temizliği düzenli hale getirmeye çalışıyoruz. Doğal yapıyı bozmadan estetik bir Gölcük'ü oluşturmaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu. Yılmaz, Gölcük'te yapılan uzun vadeli çalışmaların Abant'ın işletme hakkının Bolu Belediyesi'ne alınması açısından da bir referans olmasını umut ettiklerini sözlerine ekledi.

1 yorum yapılmış
  • bolulu ko
    13 Ağustos 2012 • 11:00
    ne bitmez projen varmış beee
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.