VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Boluspor aradığı '10 Numara'yı buldu

11 Ağustos 2012

Boluspor, geçen sezon Karşıyaka'da forma giyen orta saha oyuncusu Cihan Yılmaz’ı kadrosuna kattı. Tecrübeli oyuncu ...

Boluspor, geçen sezon Karşıyaka'da forma giyen orta saha oyuncusu Cihan Yılmaz’ı kadrosuna kattı. Tecrübeli oyuncu ile 2 yıllığına anlaşıldı.

Boluspor transferde hız kesmiyor. Boluspor Teknik Direktörü Serhat Güller’in 3-4 nokta transfer sözlerinden yola çıkan kırmızı beyazlılar, sezonun başlamasına kısa bir süre kala Karşıyaka’nın 10 numarası Cihan Yılmaz’ı kadrosuna kattı. Boluspor’la anlaşmaya varan Cihan Yılmaz, bugün kendisini 2 yıllığına kırmızı beyazlılara bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Şampiyon Gazetesi Muhabiri Barış Okçu'nun sorularını yanıtlayan Cihan, Bolu'ya Süper Lig özlemini dindirmek için geldiğini belirterek, “Camiamız için herkez için umarım hayırlısı olur. Benim açımdan da dilerim hayırlısı olur. Boluspor'a başarı için geldim. Boluspor'un yıllardır süren Süper Lig özlemini dindirmek için geldim. Benim de Süper Lig özlemim var. bu konuda Boluspor'la aynı hedeflerdeyim. Bu sene kadroda çok iyi. Boluspor'a başarılı olmaya ve Süper Lig yolunda bir katkım olsun diye geldim. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.