VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

6 ev cayır cayır yandı

10 Ağustos 2012

Bolu'nun Seben ilçesine bağlı Yağma köyünde çıkan yangın nedeniyle ilk belirlemelere göre 6 ev, 4 ...

Bolu'nun Seben ilçesine bağlı Yağma köyünde çıkan yangın nedeniyle ilk belirlemelere göre 6 ev, 4 samanlık ve bir otomobil kullanılamaz hale geldi.

Seben'e bağlı Yayma Köyünde Menderes Ürün'e ait samanlıkta henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyerek bitişiğindeki diğer evlere de sıçrayan yangına kölülerin yanı sıra Bolu, Seben, Kıbrısçık, Mudurnu ve Nallıhan itfaiye ekipleri müdahale etti.

Olay yerine gelen ekiplerin iş makineleriyle müdahale ettiği yangında ilk belirlemelere göre, 6 ev, 4 samanlık ve bir otomobil yanarak kullanılamaz hale geldi.

Yağma köyüne gelen Bolu Valisi İbrahim Özçimen, yangına ilişkin Seben Kaymakamı Alper Balcı ve Belediye Başkanı Süleyman Özbağ'dan bilgi aldı.

Çıkan yangının çok büyük olduğunu ifade eden Özçimen, ilçelerden gelen itfaiye ekiplerinin yanı sıra Bolu Afet Acil Durum Müdürlüğü'nden de ekiplerin geldiğini belirterek, yangının diğer evlere sıçramaması için yoğun çalışma yürütüldüğünü söyledi.

Özçimen, rüzgarın etkisinin çok fazla olduğunu ve yangının başka evlere sıçrama ihtimalinin çok yüksek olduğunu ifade ederek, çıkan yangında mağdur olan ailelere yardımların yapılması için çalışma başlatıldığını kaydetti.  

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.