VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bolu'da can pazarı...2 ölü...

30 Temmuz 2012

Bolu’da Tem Otoyolu’nun Yeniçağa mevkiinde iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında ...

Bolu’da Tem Otoyolu’nun Yeniçağa mevkiinde iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken, 6 kişi de yaralandı.

Kaza, saat 19:15 sıralarında TEM Otoyolu’nun Yeniçağa gişelerine iki kilometre kala meydana geldi. Yol çalışması nedeniyle ikiye bölünen yolda İstanbul’dan Ankara istikametine seyreden Dursun Usta yönetimindeki 34 VV 6406 plakalı otomobil, dubaların arasından geçip hatalı sollama yapınca karşı yönden gelen Süleyman Karapınar yönetimindeki 06 DJ 8371 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Feci kaza sonrası hatalı sollama yapan otomobilde bulunan Fatma Usta, Dursun Usta ve Sevgi Usta yaralanırken, İsmail Usta ile Sultan Usta ise hayatını kaybettiler. İşçilerin bulunduğu otomobildeki Süleyman Karapınar, Mehmet Aktaş ve Ahmet Tutuş da yaralandı. Kaza sonrası olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Can pazarının yaşandığı kazada TEM Otoyolu’nun iki yönü de trafiğe kapatılırken, jandarma ekipleri geniş güvenlik önlemi aldı. Cesetlerin üzeri araçlarda bulunan örtülerle kapatılırken, yaralılar ise olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yakınlarının kaza yaptığını gören ve trafikte seyreden diğer vatandaşlar da koşturarak olay yerine geldi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.