VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DHKP-C'liler yakayı ele verdi...

30 Temmuz 2012

Apartman ve işyerlerinin duvarlarına terör örgütü DHKP-C adına yazı yazan, Abant İzzet Baysal Üniversitesi öğrencisi ...

Apartman ve işyerlerinin duvarlarına terör örgütü DHKP-C adına yazı yazan, Abant İzzet Baysal Üniversitesi öğrencisi A.O.P. ve D.K., polis tarafından gözaltına alındı. Şüpheliler, savcılıktaki sorgularının ardından erbest bırakıldılar.

 

Bolu Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kentteki apartman ve işyerlerinin duvarlarına 'Erdal Dalgıç ölümsüzdür', 'Cephe DHKP-C' yazılarak propaganda yapılması üzerine harekete geçti. Abant İzzet Baysal Üniversitesi öğrencisi oldukları belirlenen A.O.P. ile D.K.’yı takibe alan polis ekipleri, önceki gece Karaçayır Mahallesi Postane Caddesi üzerindeki bir apartmanın duvarına yazı yazan 2 kişiyi suçüstü yakaladı. Slogan atarak polise saldıran A.O.P. ile D.K., gözaltına alındı. Şüpheliler, emniyetteki sorgularının ardından, 'Terör örgütü adına yazı yazmak' suçundan adliyeye sevk edildi. Zanlılar ifadelerinin ardından serbest bırakıldılar.

1 yorum yapılmış
  • Faruk Çidem
    29 Temmuz 2012 • 11:00
    haber başta aşağı yanlışla dolu. birincisi çocuklar yazı yazdığı şüphesiyle usulsüz bir şekilde gözaltına alınmak istemişlerdir. ikincisi suç üstü gibi birsey yoktur. üçüncüsü cumartesi günü mahkemeden serbest bırakılmışlardır. sevk edildikleri falan yoktur.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.