VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Hayırsever işadamını soyan hırsızlar yakalandı...

30 Temmuz 2012

Bolu’da, hayırsever kişiliğiyle tanınan İlhan Atalay’ın evini soyan yedi kişiden beşi yakalandı.   Beşkavaklar Mahallesi Behiye Baysal ...

Bolu’da, hayırsever kişiliğiyle tanınan İlhan Atalay’ın evini soyan yedi kişiden beşi yakalandı.

Beşkavaklar Mahallesi Behiye Baysal Caddesi'nde hayırsever kişiliği ile tanınan ve Almanya’da yaşamını sürdüren İlhan Atalay'ın evi, geçen hafta hırsızlar tarafından soyulmuş, hırsızlar yüklü miktarda ziynet eşyası ve para çalarak kayıplara karışmıştı. Olaydan sonra yapılan araştırma sonucu, Sakarya'dan geldikleri tespit edilen zanlılardan 5'i sabah saatlerinde Bolu Soku Kavşağı'nda 03 UU 151 plakalı aracın içerisinde yakalandı.

Gözaltına alınan Ahmet A.(36), Ayhan K.(28), Mesut A. (37), Hüsnü K.(24) ve Cafer T (37) isimli zanlılar emniyette yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Çeşitli suçlardan sabıkası bulunan zanlıların dosyalarının kabarık olduğu öğrenildi.

Zanlıların aracının içerisinde hırsızlık yaparken kullandıkları çelik kapı açma aparkatları ile kuru sıkı tabanca ve çok sayıda mermi ele geçirildi. Diğer iki zanlı Engin K.( 40) ve Saffet Y.(37)'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.