VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Yeniçağa'da imam hatip ayaklanması...

29 Temmuz 2012

Yeniçağa’da 5. sınıfı bitiren birçok öğrenci imam Hatipli olmak için imza topluyor. Yüzlerce 5. sınıf ...

Yeniçağa’da 5. sınıfı bitiren birçok öğrenci imam Hatipli olmak için imza topluyor. Yüzlerce 5. sınıf öğrencisi 4. sınıfı yeniden okumak pahasına imam hatipli olmak istediği ifade ediliyor. Belediye Başkanı Ahmet Kızıltan, “Öğrencilerin hayalleri diğer çocuklarla beraber imam hatip ortaokuluna gitmekti. Yeniçağa'da bu konuda büyük bir talep var. Biz de elimizden gelen desteği veriyoruz” dedi.

Mevzuat değişikliğinin yapılamaması ve kanunda yaşanan boşluk nedeniyle birçok öğrenci yaşanan boşluktan şikayetçi. Yüzlerce 5. sınıf öğrencisi 4. sınıfı yeniden okumak pahasına imam Hatipli olmak istiyor. 5. Sınıfı bitirmiş ve imam Hatipli olmak isteyen Yeniçağalı öğrenciler ve velileri mağduriyetlerinin giderilmesi için imza kampanyası düzenliyor.

“GEREKEN DESTEK VERİLECEK”

Yeniçağa Belediye Başkanı Ahmet Kızıltan, 5. sınıf öğrencilerinin dördüncü sınıfı bitiren öğrenciler gibi imam hatip orta kullarına girmek istediklerini söyledi. Başkan Kızıltan, “Öğrencilerin hayalleri diğer çocuklarla beraber imam hatip ortaokuluna gitmekti. Yeniçağa'da bu konuda büyük bir talep var. Biz de elimizden gelen desteği veriyoruz” ifadelerini kullandı.

Konuyu Bolu Valiliği ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bildirdiklerini kaydeden Kızıltan, imza kampanyasının devam ettiğini ifade etti. Bina noktasında sıkıntılarının olmadığını belirten Kızıltan, tek sıkıntılarının mevzuattan kaynaklanan mağduriyet olduğunu açıkladı.

www.bolugundem.com

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.