VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Boluspor camiası iftar yemeğinde bir araya geldi...

28 Temmuz 2012

Boluspor, Cumhuriyet Caddesi’nde hizmet veren Parkafe’de düzenlenen iftar yemeğinde başkan ve yöneticilerle bir araya geldi.

Boluspor, Cumhuriyet Caddesi’nde hizmet veren Parkafe’de düzenlenen iftar yemeğinde başkan ve yöneticilerle bir araya geldi. İftar yemeğinde işletme sahibi Erkan Bektaş ile Boluspor yöneticisi ve işletme ortağı Savaş Yıldız, misafirleri en iyi şekilde ağırladı.

Yeni sezon öncesi ikinci kamp dönemini kendi tesislerinde geçiren Boluspor’a, esnaflardan destek çığ gibi büyüyor. Bolu’da Cumhuriyet Caddesi’nde hizmet veren Parkafe, Bolusporlu futbolcular, teknik heyet ve yönetime iftar yemeği verdi. Yemeğe Boluspor Başkanı Abdullah Abat, yöneticiler, futbolcular, teknik heyet ve basın mensupları katıldı. Parkafe işletmecisi Erkan Bektaş ile Boluspor yöneticisi ve işletme ortağı Savaş Yıldız, misafirleri en iyi şekilde ağırladı. Konuklara özel hazırlanan mangal yemekleri ikram edildi. Futbolcular, teknik heyet ve yöneticiler, yemeğinde ardından Parkafe’nin balkonunda keyif yaptı. İşletmeye gelen konuklar da kırmızı beyazlı takımın futbolcularıyla bol bol fotoğraf çektirdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.