VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Canlarını hiçe sayıyorlar...

27 Temmuz 2012

İzzet Baysal Caddesi'nde eski bir binanın çatısında kiremitleri yenileyen işçilerin güvenlik önlemi almadan tedbirsiz çalışmaları ...

İzzet Baysal Caddesi'nde eski bir binanın çatısında kiremitleri yenileyen işçilerin güvenlik önlemi almadan tedbirsiz çalışmaları korku yaşatıyor.

Yıllardır tedbirsizlik ya da güvenlik önlemi almadan yapılan çalışmalar sırasında meydana gelen iş kazalarında yüzlerce insan hayatını kaybetti. Ancak yaşanan bu üzücü olaylar kimseye ders olmadı. Bolu’da İzzet Baysal Caddesi Tabaklar Hamamı arkasında bulunan eski bir bina restore edilmek için bakıma alındı. Dış cephesi tadilattan geçirilen tarihi binanın çatısındaki kiremitler de yenilenmeye başladı. Ancak işçilerin tedbir ve güvenlik önlemi almadan çalışmaları çevreden geçen vatandaşların yüreğini ağzına getirdi. İşçiler ise tehlikeye aldırmadan çalışmaya devam ederek ölüme meydan okudular.

1 yorum yapılmış
  • SAFAENGL
    4 Ocak 2018 • 01:14
    KARDEŞİM.. KELİMELER KIFAYETSİZ KALIR BU GİDİŞİNİN ARDINAN YÜCE ALLAH'TAN DİLERİM YATTIĞIN YERDE RAHAT UYU ALLAHIMIZ SENDEN RAZI OLSUN BİZLER RAZIYDIK SENDEN. MEKANIN CENNET OLSUN TOPRAĞIN AYDINLIK OLSUN DUA'LARIMIZ SENİN İLE GİTTİĞİN YERDE EŞRAFIMIZA SELAMLARIMIZI İLET YÜCE RABBİM BİZ MÜMİNLERİ TÜM KARDEŞLERİMLE BERABER BİZLERE BAHŞETTİĞİ CENNET^TE KAVUŞTURMAYI NASİP EYLESİN. HOŞÇAKAL CİHANIM..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.