VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Başkan Yılmaz'dan basın mensuplarına iftar

27 Temmuz 2012

Bolu Belediyesi tarafından bu yılki ilk iftar yemeği basın mensuplarına verildi. Yurdaer Otel’de gerçekleştirilen yemeğe ...

Bolu Belediyesi tarafından bu yılki ilk iftar yemeği basın mensuplarına verildi. Yurdaer Otel’de gerçekleştirilen yemeğe Bolu’da görev yapan birçok gazeteci ve köşe yazarı katıldı.

Bolu Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeklerinin bu yılki Ramazan ayında ilki basın mensuplarına verildi. Yurdaer Otel’de gerçekleştirilen yemeğe Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakan Aydın, daire müdürleri ve ilimizde görev yapan çok sayıda gazeteci ile köşe yazarı katıldı. Yemeğin sonuna doğru Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu’nun sürprizi ile basın mensuplarına pasta kesildi. Sürpriz pastayı, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu ve Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakan Aydın birlikte kestiler.

Başkan Yılmaz, yemeğe katılan bütün gazetecilerin meslek hayatında başarılı olmalarını dileyerek, katılımlarından dolayı her birine ayrı ayrı teşekkür etti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.