VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bolu'da vahşet...

26 Temmuz 2012

Bolu’nun Çömlekçiler köyünde 6 gündür kayıp olan Ahmet Özdemir (79) isimli şahsın kolları ve bacakları ...

Bolu’nun Çömlekçiler köyünde 6 gündür kayıp olan Ahmet Özdemir (79) isimli şahsın kolları ve bacakları parçalanmış halde ormanlık alanda cesedi bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Çömlekçiler Köyü’nde ikamet eden Ahmet Özdemir, 6 gün önce ayrıldığı evine bir daha geri dönmedi. Yakınlarının jandarmaya haber vermesiyle arama çalışmaları başladı. Yaylalarda ve ormanlık alanda yapılan aramalara rağmen Ahmet Özemir’e ulaşılamadı. Ancak Özdemir’in yakınları bugün sabah saatlerinde ormanlık alanda yeniden arama yaptı. Arama çalışmaları sırasında Ahmet Özdemir’in kolları ve bacakları parçalanmış halde cesedi bulundu. Yaklaşık bir haftadır ormanlık alanda kaldığı öğrenilen cesedin çürüdüğü belirlendi. Jandarma ekiplerinin ilk yaptığı değerlendirme sonuçlarına göre, yaşlı adama ormanda bir ayının veya yaban domuzunun saldırmış olabileceği belirtildi.

Diğer yandan, aynı köyde iki gün önce 70 yaşındaki Kemal Yaman da ayının saldırısına uğramış ve ayağından yaralanmıştı. Bu olay sonrası Ahmet Özdemir’in de ayı saldırısına uğrayarak hayatını kaybetmiş olabileceği konuşuluyor.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.