VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Hayri Coşkun AİBÜ'yü tanıttı...

26 Temmuz 2012

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, TGRT Haber TV’ye konuk ...

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, TGRT Haber TV’ye konuk olarak Bolu’yu ve üniversiteyi anlattı.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun TGRT Haber TV’de canlı olarak yayınlanan “Üniversite Tercihleri” programına katılarak üniversite ve Bolu’yu tanıttı. Bolu’nun sahip olduğu doğal güzellikleri ile birlikte güvenli bir şehir olarak en yaşanabilir kentler arasında olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Coşkun, AİBÜ’yü tercih edecek öğrencilerin barınma açısından hiçbir sorun çekmeyeceklerini ifade etti. Programda tüm fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokulları hakkında ayrıntılı bilgiler veren Rektör Coşkun, AİBÜ’nün İzzet Baysal Vakfı’nın önemli destek ve katkılarıyla bugün Türkiye’nin sayılı eğitim kurumları arasında olduğunu belirterek, “Üniversitemizi tercih edecek olan öğrencilere İzzet Baysal Vakfı tarafından çeşitli başarı bursları verilmektedir” dedi.

Sergiledikleri öğrenci odaklı yönetim anlayışı ile öğrenci memnuniyetinde ilk sıralarda yer aldığını kaydeden Coşkun, yabancı üniversitelerle öğrenci değişim programları, dil eğitimine verdiği ağırlık, etkin öğrenci toplulukları ve sahip olduğu birçok olanakla AİBÜ’nün aday öğrenciler için önemli bir seçenek olduğunu vurguladı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.