VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Şehir baştan yaratılıyor...

25 Temmuz 2012

Bolu Belediyesi tarafından yol genişletme çalışmalar hızla sürerken, Gölyüzü Mahallesinde bordür taşla döşenen sokaklar yeni ...

Bolu Belediyesi tarafından yol genişletme çalışmalar hızla sürerken, Gölyüzü Mahallesinde bordür taşla döşenen sokaklar yeni görünümüyle vatandaşların beğenisi kazanıyor.

Modern bir şehircilik anlayışı ile hizmetlerini sürdüren Bolu Belediyesi altyapı çalışmalarının tamamladığı Gölyüzü Mahallesi’nde bordür çalışmalarını büyük bir bölümünü tamamladı. Dar olan sokakların da genişletme çalışmaları vatandaş belediye işbirliği ile sürüyor. Yol açma ve genişletme çalışmalarında en büyük desteği vatandaşlardan aldıklarını belirten Belediye Bakanı Alaaddin Yılmaz, “Yaptığımız işler hep Bolu’nun geleceği içindir. Altyapı çalışmaları belediye başkanları için risktir. Fakat biz Bolu sevdalısıyız. Bolu’yu yaşıyoruz. Şehir için anlık, değil kalıcı çözümler üretiyoruz. Hep ifade ettiğimiz gibi Bolu’nun imar şablonunu çizdik ve bunu adım adım hayata geçiriyoruz. Şehrin her tarafında çalışıyoruz. Bu nedenle vatandaşlarımıza rahatsızlık verebiliyoruz. Bu nedenle Bolulu hemşerilerimden özür diliyor ve biraz sabırlı olmalarını istiyorum” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.