VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Alaaddin Yılmaz 'Basın Bayramı'nı kutladı...

24 Temmuz 2012

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Türk basınında sansürün kaldırılmasının yıl dönümü olarak her yıl 24 ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Türk basınında sansürün kaldırılmasının yıl dönümü olarak her yıl 24 Temmuz'da kutlanan 'Gazeteciler ve Basın Bayramı' nedeniyle bir mesaj yayımlayarak basın yayın çalışanlarının bayramını kutladı.

Başkan Yılmaz, mesajında Bolu'daki yerel basının her geçen gün daha da güçlendiğini ve geliştiğini vurgulayarak, "24 Temmuz günü Gazeteciler açısından anlamlı bir gündür. 1908 Anayasası'nın yürürlüğe girmesi ile birlikte gazetelerin sansürsüz bir şekilde yayınlanmasının yolu açılmış ve 24 Temmuz Gazeteciler Bayramı olarak kutlanmaya başlanmıştır. Demokrasilerde dördüncü kuvvet olarak tanımlanan basının özgür olması kadar, doğru ve objektif bir yayın anlayışı içerisinde olması da çok önemlidir. Aksi takdirde basına ve gazetecilere olan güven azalır. Bu da demokrasiye zarar verir" dedi.

Ülkede basının her geçen gün daha da geliştiğini söyleyen Başkan Yılmaz, "Ülkemizde son yıllarda gerek yazılı, gerekse görsel basında çok sesliliğin arttığını ve yerel basının her geçen gün daha da geliştiğini görmek oldukça sevindiricidir. Bu güzel gelişmenin mimarları da gazetecilerimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle özgür basının sürekli gelişmesi dileğiyle 24 Temmuz Gazeteciler Bayramı'nı kutluyor, Ulusal ve yerel basında görev yapan tüm gazetecilerimize ve basın çalışanlarına görevlerinde başarılar diliyorum" diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.