VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bolu Belediyesi 13 çifti evlendirdi

18 Temmuz 2012

Bolu Belediyesi, Atatürk’ün Bolu’ya Gelişi’nin 78’nci yıldönümünde 13 çiftin nikahını kıyarak dünya evine soktu. Ulu ...

Bolu Belediyesi, Atatürk’ün Bolu’ya Gelişi’nin 78’nci yıldönümünde 13 çiftin nikahını kıyarak dünya evine soktu.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Bolu’ya gelişinin 78’nci yıldönümü nedeniyle Bolu Belediyesi ilk kez farklı bir organizasyona imza attı. Çoğunluğunu roman vatandaşların oluşturduğu 13 çift, belediye ve Bolu’daki çeşitli kurumların desteğiyle evlendirildi. Karaçayır Park’ında düzenlenen etkinliğe Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih metin, Bolu Vali Yardımcısı Ömer Eru, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, İl Emniyet Müdürü Sabri Sabri Durmuşlar, İl Müftüsü Mehmet Şahin, AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, İl Sağlık Müdürü Dr. Mahmut Arık, Kızılay Bolu Şube Başkanı Hüseyin İka, gelin ve damat adaylarının yanı sıra aileleri katıldı.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, ilk kez toplu nikah töreni yaptıklarını söyleyerek, “Atatürk’ün Bolu’ya gelişinin yıldönümünde farklı bir organizasyona imza atalım dedik. Şu anda 13 damadımız ve 13 gelinimiz var. Onlarla çok önem taşıyan aile birliğini oluşturmak için buradayız. Bu birliği ekonomik durum itibarıyla yapamayacak olan arkadaşlarımız var ama Bolumuz da hamiyet sever insanlar var. Bu hayırlı iş için bir araya gelerek bu çiftlerimizin kavuşmasını sağlayan insanlarımız var. Allah bu işlerin hayırlara vesile olmasını ve bu beraberliklerin kalıcı olmasını sağlasın” diye konuştu.

Başkan Yılmaz, konuşmasının ardından 13 çiftin tek tek nikahlarını kıydı. Daha sonra çiftlere yüzükleri takılarak evlilik cüzdanları verildi. Alanı dolduran çiftler hep beraber ilk danslarını etti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.