VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

'Beni son derece onurlandırdı'...

12 Temmuz 2012

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve Yılmaz Becikoğlu arasında ...

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve Yılmaz Becikoğlu arasında yaşanan gerginlik sonrası açıklama yaparak yapılan saldırıyı kınadığını dile getirmişti.

Özcan'ın bu açıklamaları için başkan Yılmaz, "O menfur olayda yanımda olan Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan'ın basın açıklaması beni son derece onurlandırmış, gururlandırmıştır. Normal zamanlarda belki birbirimizi çok acımasızca eleştiriyoruz ama bir yanlışlık karşısında bizim yanımızda olduğunu belirtir ve yapılan hareketin çok yanlış olduğunu ifade eden açıklamalar yapması gerçekten beni son derece sevindirmiştir" dedi.

Tanju Özcan'ın yaptığı açıklamaları değerlendiren Başkan Yılmaz, "O menfur olayda yanımda olan Cumhuriyet Halk Partili Bolu Milletvekilimiz Tanju Özcan'ın basın açıklaması beni son derece onurlandırmış, gururlandırmıştır. Evet normal zamanlarda belki birbirimizi çok acımasızca eleştiriyoruz ama bir yanlışlık karşısında bizim yanımızda olduğunu belirtir ve yapılan hareketin çok yanlış olduğunu ifade eden açıklamalar yapması gerçekten beni son derece sevindirmiştir. Tanju Bey bile rahatsız olmuştur artık bu olaydan. Öyleyse artık bu ve buna benzer zavallı insanların, kendisini rezil eden zavallı insanların bir daha rezalet çıkartamayacakları bir yapının Bolu'da oluşması için herkesin üzerine görev düşüyor. Üzüleyim mi sevineyim mi onu bilmiyorum ama en azından gurur duyuyorum. Birimizin başına bir şey geldiği zaman, eğer haksızlığa uğradığı zaman, eğer bir arada hareket edebiliyorsak, artık bu haksızlık yapan insanlar bir daha haksızlık yapamayacaklarını görmek zorundalar" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bolu Gazetesi

1 yorum yapılmış
  • yuksel14
    11 Temmuz 2012 • 11:00
    EEEE.sende adamın ihalesini..çimento genel müdürlüğüne vermeyin demeseydin..ne yapacaktın oğluna veya yandaşınamı verdirecektin....
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.