VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Tartışılan kavşakta mutlu son...

10 Temmuz 2012

Karacasu Beldesi girişinde Karayolları tarafından yapılan dönel kavşak, yeniden yapılacak. Konuyla ilgili bir açıklama yapan ...

Karacasu Beldesi girişinde Karayolları tarafından yapılan dönel kavşak, yeniden yapılacak. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Karacasu Belde Belediye Başkanı Celal Beydili, “Beldemiz girişindeki dönel kavşak, Karayollarının sorumluğundaydı. Yaptığımız müracaatla biz burayı ele aldık ve 3-4 ay içerisinde burayı yıkıp, yeniden yapacağız. Yani kavşak yolun ortasında olacak” dedi.

Vali İbrahim Özcimen ve AK Parti Bolu Milletvekili Ali Erçoşkun'un girişimleriyle Karacasu Belde girişindeki dönel kavşağın kendi sorumluluk alanlarına alındığını belirten Belediye Başkanı Celal Beydili, “Karayolları tarafından yapılan dönel kavşak, vatandaşlar, sürücüler ve esnafın büyük tepkisine neden oldu. Ayrıca, yolun ortasında olmayan dönel kavşakta ölümcül kazalar meydana gelmeye başlamıştı. Yaptığımız müracaat ve girişimler neticesi dönel kavşağı Karacasu Belediyesi olarak aldık” diye konuştu.

 

“3-4 AY İÇİNDE HİZMETE AÇACAĞIZ”

Karayollarına müdahale edemediklerini de dile getirin Beydili, “Karayolları dönel kavşağın yapımı taşeron firmaya verdi. Bizde Belediye olarak kanunen bunlara müdahale edemedik ve kavşağı bu şekilde yapıp gittiler. Valimiz ve milletvekilimizin de girişimleri sonrası yolu belediye üzerine aldık. Dönel kavşağı yıkıp 3-4 içinde yeniden hizmete açacağız” dedi.

www.bolugundem.com

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.