VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Yılmaz Becikoğlu olayları böyle yorumladı...

9 Temmuz 2012

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve Yılmaz Becikoğlu arasında yaşananların ardından, işadamı Yılmaz Becikoğlu bir açıklama ...

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve Yılmaz Becikoğlu arasında yaşananların ardından, işadamı Yılmaz Becikoğlu bir açıklama yaparak, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ı Allah’a havale ettiğini söyledi. Becikoğlu, olayı basit bir zabıta olayı olarak yorumladı ve “Yıllardan beri Bolu vergi rekortmenliğini hiç kimseye kaptırmayan, hiç kimseden korkmadan ve çekinmeden yoluna devam eden Yılmaz Becikoğlu, hasta ruh halini böyle ufak olaylarla tatmin etmeye çalışan Belediye Başkanına rağmen Bolu'ya hizmet etmeye devam edecektir” dedi.

 

YILMAZ BECİKOĞLU’NUN AÇIKLAMALARI

“Her şeye rağmen olayın üzücü olduğunu kabul ediyorum. Zaten bizzat düğün sırasında mikrofona çıkıp bu üzüntümü ifade ettim ve düğün sahibi sevgili ailelerden özür diledim. Bazı yayın organlarında yanlış olarak yer aldığı gibi sözlerimin sivil polislerce kesildiği ve düğün yerini terke davet edildiğim yolundaki haberlerin de aslı yoktur. Özür konuşmamdan sonra masama oturdum ve bir süre sonra da düğünden ayrıldım.”

“BAŞKANA YUMRUK ATILMADI”

“Belediye Başkanına fiili bir saldırıda bulunmadım. Olaydan önce masama gelip bir süre benimle sohbet eden AKP İl Başkanı Ömer Sayın'la bazı konuları tekraren görüşmek üzere Belediye Başkanının da bulunduğu masaya gittim. Benim masaya gelişimi yanlış değerlendiren Belediye Başkanının ayağa fırlaması ve bazı hakaretamiz sözleri üzerine aramızda bir sözlü münakaşanın olduğu gerçektir. Bu sırada yanımda bulunan değerli arkadaşım Celal Tabanoğlu' araya girdi, Tabanoğlu'nun bu hareketi Başkana yumruk attı şeklinde ifadesini bulduysa da bizzat Belediye Başkanı kendisine kimsenin yumruk atmadığını belirtmiştir.”

“BASİT BİR ZABITA OLAYI”

“Olay yukarıda da ifade ettiğim gibi basit bir zabıta olayından öteye geçmez. Ancak üzerinde durulması gereken bir yönü vardır. Belediye Başkanının kişisel olarak tetiklediği olayın tüm AKP camiasına mal edilmesi ve benim suçlanmamdır. Kesinlikle ifade ediyorum bu olayı tüm AKP camiasına mal etme girişimleri siyasi bir şov ve polemiktir. Yerel seçimlerin yaklaşması nedeniyle çok ciddi bir bunalım içine giren ve de AKP tarafından aday gösterilmeyeceğini tahmin eden Belediye Başkanı bu şekilde basit tartışmaları bile siyasi şova dönüştürmektedir.”

1 yorum yapılmış
  • Furkan Bayram
    9 Temmuz 2012 • 11:00
    Çek kafayı ona buna sataş. Ayıptır. Yanındaki akıl danıştıklarından bir an önce kurtul. Yanında adam gibi adamları taşı. Ço ayıp çok.. yazıklar .....
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.