VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Tanju Özcan'dan Başkan Yılmaz'a destek...

9 Temmuz 2012

Cumartesi akşamı bir düğünde işadamı Yılmaz Becikoğlu ve yanında bulunan bir kişinin Bolu Belediye Başkanı ...

Cumartesi akşamı bir düğünde işadamı Yılmaz Becikoğlu ve yanında bulunan bir kişinin Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a hakaret ederek saldırmasının ardından gözler, olay esnasında Başkan Yılmaz’ın hemen yanında oturan CHP Milletvekili Tanju Özcan’a çevrildi. Özcan, ““Bir siyasetçi olarak, bir ilin belediye başkanına ve bir siyasetçisine bu şekilde saldırılmasını çok yanlış buluyorum” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın saldırıya uğramasına bir bir şahit olan CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’dan, Başkan Yılmaz’a destek geldi. Siyasi arenada yıldızları paylaşmayan ikili, bu sefer aynı noktada buluşmuş oldu.

 "YANLIŞ BULUYORUM"

Yaşananları değerlendiren CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, “Bu üzücü olay meydana geldiği sırada , bende ailelerin daveti üzerine düğündeydim ve başkanın yanındaydım. Dolayısıyla yaşanan tatsız olayın tamamına yakından şahit oldum. Son derece üzücü bir olay ve beni de derinden üzdü. Düğün gibi özel bir günde bunların yaşanması üzüntümü de katlıyor. Düğünden ayrılırken, jandarmanın konuya el koyduğunu gördüm. Artık adli bir olay. İçeriğini konuşmamız doğru olmaz. Ancak bir siyasetçi olarak, bir ilin belediye başkanına ve bir siyasetçisine bu şekilde saldırılmasını çok yanlış buluyorum” diye konuştu. 

www.koroglugazetesi.com

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.