VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Teşekkürler Sadi Yıldız...

9 Temmuz 2012

Bolu Belediyesi ve hayırsever işadamı Sadi Yıldız’ın katkılarıyla tamamlanan Aktaş Cami Sosyal Tesisi’nin açılışı yapıldı.

Bolu Belediyesi ve hayırsever işadamı Sadi Yıldız’ın katkılarıyla tamamlanan Aktaş Cami Sosyal Tesisi’nin açılışı yapıldı. Sadi Yıldız ve tesisin yapımında yardımlarını esirgemeyen Park Kafe işletme sahibi Erkan Bektaş'a teşekkür plaketi verildi.

Açılışa Vali İbrahim Özçimen, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan, AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın, İlçe Başkanı Erol Özak, İl Genel Meclisi Başkanı Mücahit Kutlu, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Deligöz, İl Müftüsü Mehmet Şahin, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

"HAYIRLARIN DEVAMINI DİLİYORUM"

Hayırsever işadamı Sadi Yıldız’a teşekkür eden Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Yıldız Otel’in sahibi Sadi Yıldız beyefendi buranın yapımına başlamış ve kısa bir süre içerisinde çevre düzenlemesi de dahil olmak üzere her şeyini bitirip bizlere teslim etmiştir. Kendilerine değerli katkılarından ötürü bir kez daha teşekkür ediyor, hayırlarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

"BU İNSANLAR ÇOĞALMALI"

Bolu Valisi İbrahim Özçimen de, bu tür açılışların herkese örnek olduğunu ifade ederek, “Hayırseverimize bende şükranlarımı sunuyorum. Veren el alan elden üstündür. Biz verme medeniyetinin çocuklarıyız. Bu medeniyeti tekrar yeşertmek ve tüm dünyayı bununla kaplamak istiyoruz. Bu örnek davranışların çoğalarak artacağını ümit ediyor, hayırseverimize tekrar teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

Konuşmaların ardından Vali İbrahim Özçimen ve Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Aktaş Cami Sosyal Tesisi’ni yaptıran hayırsever işadamı Sadi Yıldız ve çeşitli yardımlarda bulunan genç işadamı Erkan Bektaş’a katkılarından ötürü teşekkür plaketi takdim ettiler. Plaket töreni sonrasında İl Müftüsü Mehmet Şahin tarafından yapılan duanın ardından Vali İbrahim Özçimen, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın ve hayırsever işadamı Sadi Yıldız tarafından tesisin kurdelesi kesilerek açılışı yapıldı.

Açılışın ardından Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın, vatandaşlara kendi elleriyle pilav ikram etti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.