VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Zavallı benzetmesi....

9 Temmuz 2012

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Yılmaz Becikoğlu için, “Bu zavallı adamı ciddiye almıyorum. Kim olursa ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Yılmaz Becikoğlu için, “Bu zavallı adamı ciddiye almıyorum. Kim olursa olsun önünden eğilmem. Eski dönemler geride kaldı” dedi.

 ZAVALLI ADAMI CİDDİYE ALACAK BİRİ DEĞİLİM

Cumartesi gecesi Termal Otel’de düzenlenen düğünde Yılmaz Becikoğlu ve yanında bulunan Celal Tabanoğlu isimli şahsın Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a hakaret ederek saldırmaları kamuoyunda büyük tepkiyle karşılanırken, Başkan Yılmaz, olayın detaylarını anlattı 

 İŞTE BELEDİYE BAŞKANI YILMAZ’IN AĞZINDAN OLAYIN DETAYLARI

"Adamlar bize saldırmaya gelmişler. Bize küfür ve hakaret ederek saldırdılar. Karşılaştılar kavga ettiler diye bir durum yok ortada. Alaaddin Yılmaz olarak onu zavallı adamı ciddiye alacak biri değilim. Allah’tan bana saldırmak için geldiğini ben bilmiyordum. Ömer Sayın’a kızdım. Böyle bir şeyi bilip de söylememesi nedeniyle. Daha önce de bu tarz bir hadise olmuştu."

ASIL SKANDAL BU

"Yanımda İl Emniyet Müdürü ile Jandarma Alay Komutanı vardı. Olaydan sonra adamı oradan atmaları gerekiyorlardı fakat atmadılar. Adam bir ilin Belediye Başkanı’na saldırıyor. İlin emniyet müdürü ve alay komutanı olaya bizzat tanık fakat adam oturmaya devam ediyorsa büyük bir skandal vardır."

DÜĞÜNÜ TERK ETMEDİM

“Ben düğünü terk etmedim. Ben gittikten sonra bir de kalkıp konuşma yapmış. Bunu da eğer ilin emniyet müdürü ile alay komutanı adamın konuşmasına engel olamıyorlarsa ortada başka büyük bir skandal daha var.”

BENİ EĞRİLTECEK ADAM DÜNYAYA GELMEDİ

"İnsan bir sefer ölür. Ben bu güne kadar eğilmedim beni eğriltecek adam daha dünyaya gelmedi. Adının şu zavallı yâda bu zavallı olması önemli değil. Ekmeği ile nasıl oynadığımı ortaya çıkarması lazımdır. Alaaddin Yılmaz aleni adamdır net söyler. İfade edildiği gibi Çimento Genel Müdürlüğü’ne bu adama ihale vermeyin dediysem onlarda açıklama yapmak zorundadır."

ESKİ DÖNEMLER BİTTİ

"Eski dönemler bitti. Herkes yeni döneme göre adımlarını atmak zorunda. Sayın Valimiz beni olaydan 28 saat sonra aradı. Bu bir aczi yettir. Ona da aynı şeyleri söyledim. Bunu hazmetmem mümkün değildir. Öğleden sonra beni ziyaret edecekmiş. Yanlış yapılan her şeye karşı dimdik duruyoruz. Mevki ve makamı ne olursa olsun yanlış yapanın yanlışını ifade etmek durumundayım. Bolu sahipsiz olarak algılanırsa zavallılar kendilerini farklı hissederler."

KEFEN GİYEREK BU YOLA ÇIKTIK

"Hukuki süreç başladı. Devam edecektir Hukuki süreç. Ben milletvekili yaparım bakan yaparım gibi açıklamalara devam ederler ama bu onları çukurdan kurtarmaya yetmez. Bana hakaret etme cesaretini içkili olarak göstermişlerdir. Bundan sonra herkes adımını hukuk kuralları içerisinde atılacaktır. Biz üzerimize kefenimizi giyerek bu yola çıktık. Kimse kendi menfaati için bize hareket yapamaz."

1 yorum yapılmış
  • yuksel14
    8 Temmuz 2012 • 11:00
    alaattin beyi anladıkta..beçikoğluda para var diye bolunun allahı zannediyor..bak asıl para babası rahmi koç bile kimseye bağırıp çağırmıyor...paranın allahı olmak önemli değililk önce adam olmaktır..kabadayılık değil..oğluda carıkcıya tepsi vurmuştu.karşındaki yaramaz kişi olsada sen paranın arkasına sığınmayıp.kariyerini ve kişiliğinin kaybetmeyeceksin..parana güvenipte dAYILIK YAPMAYACAKSIN..ısyan ediyorum..ALLAH.şu beş para etmeyen insanları para pul sahibi ediyor.ya allahın kanunu ne kadar şaçma.....
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.