VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"Şahsi menfaatleri uğruna yaptı"

8 Temmuz 2012

İşadamı Yılmaz Becikoğlu ve yanında bulunan Celal Tabanoğlu isimli şahsın Termal Otel’de düzenlenen düğün töreninde ...

İşadamı Yılmaz Becikoğlu ve yanında bulunan Celal Tabanoğlu isimli şahsın Termal Otel’de düzenlenen düğün töreninde Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a hakaret ederek saldırmalarına AK Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın sert tepki gösterdi. Sayın, “Şahsi menfaatleri uğruna AK Parti’yi ya da AK Parti’yi temsil eden insanları hedef alıp, çıkar çatışmasına girenler iyi bilmelidir ki; Bu mücadelenin mağlubu kaçınılmaz bir şekilde kendileri olacaklardır” dedi.

AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın,  “Davetli olarak katıldığım bir düğün merasiminde Bolu Belediye Başkanımız Sayın Alaaddin Yılmaz’a, işadamı Yılmaz Becikoğlu ve beraberindeki kişi tarafından gerekçesi ne olursa olsun kabul edilemez çirkin bir saldırıda bulunulmuştur. Bu saldırı, Sayın Alaaddin Yılmaz’ın temsil ettiği makam ve dolayısıyla Bolu halkına yapılmıştır. Belediye Başkanımız Sayın Alaaddin Yılmaz’a yapılan bu çirkin saldırı, aynı zamanda AK Parti camiasına yapılmış bir saldırıdır. O, Bolu’nun Belediye Başkanı’dır ve yüreği Bolu’ya hizmet aşkıyla yanıp tutuşan bir insandır. Bolu insanının Belediye Başkanı olarak seçtiği ve sekiz yıldan beri hiç kimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği, başaramayacağı hizmetleri gerçekleştiren, AK Parti’nin Belediye Başkanı’dır” diye konuştu.

 “SAYGISIZLIK”

 Sayın sözlerine şöyle devam etti;

 “10 yıllık hizmet döneminde, taraflı tarafsız herkes bilir ki, Ak Parti kişilerin menfaatlerini değil, toplumun menfaatlerini gözeten, zenginlerin çıkarlarını değil, tüyü bitmemiş yetimin hakkını savunan bir partidir. Ve şurası bilinmelidir ki, AK Parti Bolu’da her 10 kişiden 6’sının oy verdiği, teşkilatları, milletvekilleri, belediye başkanları, il genel meclisi ve belediye meclis üyeleri ile hepsinden daha önemlisi bu partiye gönül vermiş geniş halk kitleleri ile birlikte çok büyük bir ailedir. Bu ailenin herhangi bir ferdine yapılan bir saldırı tarafımızdan tüm AK Parti camiasına yapılmış olarak algılanır. Ayrıca bu olay, çocuklarının en mutlu gününde dostları ile bir araya gelmeyi amaçlayan, bu mutlu günü birlikte paylaşmak isteyen Varlık ve Tekin ailelerine yapılan büyük bir saygısızlık ve büyük bir ayıptır.”

 “ŞAHSİ MENFAATLERİ DOĞRULTUSUNDA YAPTI”

Yılmaz Becikoğlu’nun şahsi menfaatleri doğrultusunda bu olayı gerçekleştirdiğini ifade eden Ömer Sayın, “Şahsi menfaatleri uğruna AK Parti’yi ya da AK Parti’yi temsil eden insanları hedef alıp, çıkar çatışmasına girenler iyi bilmelidir ki, bu mücadelenin mağlubu kaçınılmaz bir şekilde kendileri olacaklardır. Yine şunu iyi bilmelilerdir ki, kişisel hesaplara dayalı hiçbir tehdit, hiçbir baskı ve hiçbir şiddet bizi millet ve memleket sevdamızdan, adalet duygumuzdan ve hizmet aşkımızdan geri döndüremeyecektir” dedi.

1 yorum yapılmış
  • ajdar
    9 Temmuz 2012 • 11:00
    çok iyi olmuş çok da güzel olmuş. bolu da yol kalmadı yürücek kaldırım yok.bi de caddeyi ikiye böldüler tam oldu. güzelim memleketim kendini bilmezlerin eline düştü. bu atılan tokattır asıl, hakın sesi. saygılar...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.