VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Efsane futbolcu Bolu'da...

8 Temmuz 2012

Galatasaray'ın eski teknik direktörü ve efsane futbolcusu Gheorghe Hagi, sahibi olduğu Romanya 1'inci Ligi'nin yeni ...

Galatasaray'ın eski teknik direktörü ve efsane futbolcusu Gheorghe Hagi, sahibi olduğu Romanya 1'inci Ligi'nin yeni takımı Vittorul Constanta'nın Bulgaristan 1'inci Lig takımı CSK Sofya ile yapacağı hazırlık maçı için Bolu'ya geldi. Hagi, “Galatasaray Türkiye’de gösterdiği başarıyı Avrupa’da da gösterecektir” dedi.

 Karacasu Beldesi’nde bulunan Termal Otel’de kamp yapan Bulgaristan 1'inci Lig takımı CSK Sofya ile yapacağı hazırlık maçı için Bolu’ya gelen Hagi, karşılaşma öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Gazetecilerin Galatasaray ile ilgili sorusuna, ilk önce gülümseyen Hagi, “Şu anda Galatasaray'ı izlemiyorum. Ama Fatih Terim, geçtiğimiz sezon çok iyi iş becerdi. Bir defa daha kendisini kanıtladı. Galatasaray umarım bu sezon Avrupa'da da iyi işler başararak adını duyurur. Çünkü Galatasaray Avrupa takımı. Bende Galatasaray'ın başarılarından büyük sevinç duyuyorum” dedi.

 .Galatasaray’ın Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda şampiyonluk kupası kaldırmasının haklı bir sevinç olduğunu ifade eden Gheorghe Hagi, “"Futbolcular kazandı ve haklı olarak sevindiler. Galatasaray'ı ve Fatih Terim'i bir kez daha tebrik ediyorum. Galatasaray Kadıköy'de sevindi, bende takımım 1'inci lige çıktığı için çok sevindim" diye konuştu.

 Hagi ayrıca, “Kendi takımımla hazırlık kampı yapmak için Türkiye'ye geldim. Yaş ortalaması 20 olan genç bir takımım var. Hazırlıklarımızı çok iyi sürdürüyoruz. Romanya'da 1'inci Lig'de mücadele edeceğiz. Bu yüzden de güç depolamamız lazım” dedi.

 Hagi, Vittorul Constanta ile CSK Sofya arasındaki hazırlık maçını izledi. Karşılaşmayı Hagi’nin sahibi olduğu Vittorul Constanta 2-1 kazandı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.