VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Yine Becikoğlu yine skandal...

8 Temmuz 2012

Yaptığı tartışmalar ve kavgalarla gündemden düşmemeyi başaran işadamı Yılmaz Becikoğlu, bir düğünde karşılaştığı Bolu Belediye ...

Yaptığı tartışmalar ve kavgalarla gündemden düşmemeyi başaran işadamı Yılmaz Becikoğlu, bir düğünde karşılaştığı Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a ilk önce küfür ettikten sonra yanından bulunan bir şahısla saldırdı. Becikoğlu daha önce de, Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergül’ün katıldığı bir açılışta dönemin Bolu milletvekili ve şimdinin Gümrük Ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin’in üzerine yürümüş ve kamuoyunda uzun süre tartışılmıştı.

Edinilen bilgiye göre, Karacasu’da bulunan Termal Otel’de düzenlenen bir düğüne katılan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, ailesiyle birlikte otururken, işadamı Yılmaz Becikoğlu yanında bulunan Celal Tabanoğlu isimli şahısla masaya geldi. Alkollü olan Becikoğlu ve arkadaşı, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a küfür etmeye başladı. Yaşanan arbede de Yılmaz Becikoğlu ile arkadaşı Başkan Yılmaz’a yumruk atmaya kalkıştı. Başkan Yılmaz’ın korumaları şahısları etkisiz hale getirdi.

JANDARMA KOMUTANI VE EMNİYET MÜDÜRÜ’DE SALONDA…

Bolu İl Jandarma Komutanı Cengiz Yıldız ve Bolu Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar’ın da salonda bulunduğu esnada yaşanan bu olay sonrasında Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz şikayetçi olurken, olay yerine gelen jandarma ekipleri tutanak tuttu.

“YUMRUK YEMEDİM”

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, olayla ilgili olarak, "Yılmaz Becikoğlu, Boluspor kongresi öncesi yerel gazetelere yaptığı açıklamalarda şahsıma yönelik hakaret etti. Ben de kendi üslubumla cevap verdim. Dün akşam da davetli olduğum düğünde protokol masasında otururken arkadaşı ile yanıma gelerek küfür edip hakaret ettikten sonra saldırdılar. Ne olduğunu da anlamadım. 'Yumruk yedi' deniliyor ama öyle bir şey yok. Ben de bunun üzerine kendisinden şikayetçi oldum" dedi.

İLK VUKAATİ DEĞİL

İşadamı Yılmaz Becikoğlu, 2,5 yıl önce Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün'ün katıldığı fabrika açılışında dönemin Ak Parti Bolu Milletvekili Fatih Metin'in kurdele kesimi sırasında "Bu adamın burada ne işi var?" sözlerine sinirlenerek, Metin'e yüzlerce kişinin önünde küfür etmişti.

4 yorum yapılmış
  • arifemre
    7 Temmuz 2012 • 11:00
    beter olun inşallah... özeelliikle alaattinnn ekmeğimle oynadın... ruhsatı olmayan ruhsat alamayan müeesseseye sırf kendi dükkanların diye ruhsat verdin... unutmadım... Sana hergün bedduua ediyorum.. ALLAHIM DAN diliyorum ,inşallah dün gece yaşadıklarının çok daha fazlasını yaşarsın bu dünyada... Ahirettede iki elim yakanda zatennn..
  • u.c
    7 Temmuz 2012 • 11:00
    başkanım sonuna kadar arkandayız.
  • M.T.
    7 Temmuz 2012 • 11:00
    Son olay pek şık değil ama, Fatih Metin denen "yararsız" adama iyi yapmış zamanında. Ne demek "Bu adamın burada ne işi var?". O adam Bolu'da sanayicidir ve orada bulunmayı senden daha çok hak etmektedir. Binlerce kişiye aş ve iş vermiştir. Bolululardan daha fazla Bolu'ya yardımı dokunmuştur.
  • yuksel14
    8 Temmuz 2012 • 11:00
    aslında haklı ama bir kariyeri ve ünüvar beçikoğlunun ona rağmen ağır başlı ve matap olup kabadayılığa işi dökmemesi lazım...akp cem uzan gibi 0.cıkarabilir...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.