VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"Sokağa çıkma yasağı ilan ederiz"...

2 Temmuz 2012

Hafta sonu yapılan Highway Balo ve Kongre Salonun açılışına katılan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ...

Hafta sonu yapılan Highway Balo ve Kongre Salonun açılışına katılan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz Düzce’li gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.

Yılmaz, Düzce ile Bolu nüfusunu kıyaslayarak, Düzce’nin nüfusunun daha çok olmasını esprili bir dille değerlendirdi. Yılmaz, “Bu yıl başına kadar Düzce’yi geçmezsek sokağa çıkma yasağı ilan edeceğiz” diyerek, Bolu’nun genç nüfusa ihtiyacı olduğunu dile getirdi.

İŞTE BAŞKAN YILMAZ’IN DÜZCE MEDYASINDA YER ALAN AÇIKLAMALARI;

Renkli kişiliği ile Bolu basınında sıkça yer alan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, yine yaptı yapacağını. Highway balo ve kongre salonun açılışında bir çiftin nikâhını kıyan Yılmaz’ın, evlilik cüzdanını teslim ederken çiften bir isteği oldu.

Espri ile karışık çifte “Düzce nüfusu bizi geçti. Onları yakalamamız lazım.”diyen Yılmaz, genç çifte bir an önce çocuk yapmaları tavsiyesinde bulundu.Salondakilerin de gülüşmesine neden olan bu isteğini nikah törenin ardından Bolu Belediye Başkanı’na sorduk.

Yılmaz, “Bizim genç nüfusa ihtiyacımız var. Eğer doğum konusunda rahat hareket etmezsek nüfusumuz yaşlı nüfusuna doğru gidiyor. Yaşlı nüfusun faydası yok, genç nüfusun enerjisi var. Ülkenin genç dinamik bir yapıya kavuşması için en az üç çocuk olmalı. Biz başbakan 3 çocuk dediği için siyasi olarak müteala etmesinler diye espri olarak söylüyoruz.”dedi.

Nikahta söylediği “Düzce nüfusu bizi geçti. Onları yakalamamız lazım.” Sözü ile ilgili de iddialı konuşan Yılmaz,“Bu yıl başına kadar Düzce’yi nüfus olarak geçeceğiz. Geçmezsek sokağa çıkma yasağı ilan edeceğiz.”dedi.

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, bolu ve düzce arasında bulunan Highway Outlet Alışveriş merkezinin bölge ekonomisi üzerinde önemli katkılarının olduğunu söyledi.

Kaynak: Bolu Gazetesi

2 yorum yapılmış
  • Melih Güngör
    1 Temmuz 2012 • 11:00
    komik insan :DDDD
  • M.T.
    7 Temmuz 2012 • 11:00
    Düzce'deki yatırımların 3 te 1'i kadar yatırım yaptırın Boluya nüfuzumuz katlar zaren başkan bey. "Bel altı" konuşmaya gerek yok. Gerçi siz marifet sayarsınız böyle konuşmayı ya neyse.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.