VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Özel Fatma Hatun Hastanesi açıldı..

29 Haziran 2012

Özel Fatma Hatun Hastanesi, Hastane Caddesi’nde hizmet vermeye başladı. Sağlık alanında son teknolojinin bütün imkanlarının ...

Özel Fatma Hatun Hastanesi, Hastane Caddesi’nde hizmet vermeye başladı. Sağlık alanında son teknolojinin bütün imkanlarının Bolu halkı için kullanılacağı hastanede her şey düşünüldü. Yeni hastanenin başhekimliğini Göz Doktoru Fahrettin Yılmaz yapacak. Hastanede ilk muayene olan vatandaşlara da mavi boncuk armağan edildi.

İlimize ilk tıp merkezi ve özel hastane kazandıran Cavit Demir, şimdi ikinci hastane ile hizmet vereceklerini ve bundan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Demir, “Bolu’ya Allahın izniyle çok güzel bir hastane daha kazandırıyoruz. Köroğlu Tıp Merkezimizi buraya taşıdık. Burası 75 yataklı bir hastane olacak. Gerçekten emek sarf edilerek yapılan bir hastane. Bu aşamada tüm çalışanlarımızı da gösterdikleri emekten dolayı kutluyorum. Hastanemizde, 7 adet yeni doğan yoğun bakım, 5 adet yetişkin yoğun bakım, 3 adet ameliyat salonu olacak. Tüm branşları bünyesinde barındıran bir hastane olacak. Şehir merkezinde olan hastanemizi şuanda ruhsatlandırma aşamasındayız ve halkımızın hizmetine sunmaktan çok mutluyuz” şeklinde konuştu.

FAALİYETE BAŞLADIK

Özel Fatma Hatun ismi ile Bolu halkının hizmetinde olacaklarını söyleyen Demir şöyle devam etti; “Faaliyete başladık. Tıp merkezi şekli ile hasta kabulüne başladık. Her imkanımız mevcut. Sağlık Bakanlığı’nın ruhsatlandırma işlemi 15-20 gün içinde sonlanacak. Böylece yoğun bakımlarımız da hizmet vermeye başlayacak. Biliyorsunuz tıp merkezlerinde yoğun bakım olamıyor. Önümüzdeki hafta içerisinde ameliyathanemizde hizmete girecek ve her türlü ameliyatı da burada yapabileceğiz.”

Kaynak: Memleketim Bolu

1 yorum yapılmış
  • nihat ozdemir
    28 Haziran 2012 • 11:00
    saygi deger boyugumuz bolu iline verdiginiz hizmetten dolayi sizlere sucran ve sayilarimi bildiririm hollladadan allah yardimciniz olsun hizmetlrinizin devami dilegimle kolayli gelsin slmlar
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.