VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Kadın Doğum Hastanesi restore ediliyor...

29 Haziran 2012

Bina olarak artık Bolu’da ki hasta yoğunluğunu kaldıramayan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi, Başhekim Hüseyin ...

Bina olarak artık Bolu’da ki hasta yoğunluğunu kaldıramayan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi, Başhekim Hüseyin İka’nın yaptığı çalışma sonrası daha verimli hizmet verecek.

Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nin arka tarafında bulunan, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nin eski binası yeniden restore edilmeye başlandı. Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nin yeni binasına taşınmasının ardından hemen çalışmalara başlayan Başhekim İka bu binanın Çocuk poliklinikleri olması için gerekli girişimlere başladı.

İka’nın bu projesinin onaylanmasından sonra çalışmalar hemen başladı. Önümüzde ki günlerde çocuk poliklinikleri bu binada hizmet vermeye başlayacak. 14 adet polikliniğin olacağı binada çocuklar için oyun alanları, palyaço gösterileri gibi aktivitelerle hastaneye gelen çocukların hastane psikolojisi yaşanmaması sağlanacak. Hatta bu alanda çocuklar için mini bir hayvanat bahçesi bile yapılacak.

1 yorum yapılmış
  • Murat soydan
    29 Haziran 2012 • 11:00
    Başhekimimiz sayın Hüseyin İKA beyefendiyi yaptığı çalışmalrdan dolayı kutluyorum. Gerçek Bolulu bir bürorat olduğunu yaptığı her çalışma ile gösteriyor. YAlnız benim burda anlamadığım bir nokta var, Belediye başkanımız kadın doğum hastanesi-orman müdürlüğü ve meteorolojinin olduğu o bölgeyi Kent merkezi içinde gösteriyor, yani bu yapılan restore çalışması bıoşa yapılmış olmasın=???
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.