VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bravo Veli Kızılkaya...

29 Haziran 2012

Boluspor'da defansın bel kemiği olan ve sezon bittikten sonra adı sürekli olarak Mersin İdman Yurdu ...

Boluspor'da defansın bel kemiği olan ve sezon bittikten sonra adı sürekli olarak Mersin İdman Yurdu ile anılan Veli Kızılkaya Göztepe ile anlaştı. Oysa dün akşamdan beri menajeriyle yapılan görüşmelerde tekrar Boluspor forması için söz alınmıştı ancak Veli çark ederek İzmir ekibine imza attı.

Boluspor'da herkesin merakla beklediği Veli Kızılkaya kalacak mı gidecek mi sorusu bugün cevabını buldu. Sezon bitimiyle birlikte adı sürekli olarak Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Mersin İdman Yurdu ile anılmaya başlayan Veli Kızılkaya Mersin ile anlaşma sağlayamadı. Bunun üzerine gözler Boluspor cephesine döndü.

Kırmızı beyazlı ekiple anlaşma masasına oturmayan Veli Kızılkaya'nın, İzmir ekiplerinden Göztepe ile el sıkıştığı öğrenildi. Sürekli olarak 'Süper Lig olmazsa Boluspor'da devam edeceğim' diyen Veli'nin bir anda çark ederek Göztepe ile anlaşması kırmızı beyazlı camiada şok etkisi yarattı.

3 yorum yapılmış
  • yuksel14
    29 Haziran 2012 • 11:00
    HERALDE BU SENE VE YÖNETİMDE HAYIR GELMEYECEĞİNİ. VE ŞAMPİYON OLAMAYACAĞINI ANLADI....GELMEDİ AMA GÖZTEPE BU SENE GÜÇLÜ VE KAFAYA OYNAYABİLİR...
  • HALİT CANBAZ
    29 Haziran 2012 • 11:00
    NİCE ADAMLAR GÖRDÜM.GİYECEK ELBİSESİ YOK.NİCE ELBİSELER GÖRDÜM.İÇİNDE ADAM YOK.BİR GÜZEL İNSAN SÖYLEMİŞ BUNU YANILMIYORSAM MEVLANA OLABİLİR.NE GÜZEL SÖYLEMİŞ.
  • Remzi Kırıcı
    29 Haziran 2012 • 11:00
    İnsanlar iki çeşittir: Birinci insan türü, para ile alınıp satılabilen tür, ikinci insan türü ise para ile satılıp alınamayan insan türü.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.