VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Alaaddin Yılmaz vatandaşın derdini dinliyor...

29 Haziran 2012

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Bolu halkına verdiğimiz bütün sözleri tutuyoruz. Vatandaşlarımızın isteklerini yerine getirebilmek ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Bolu halkına verdiğimiz bütün sözleri tutuyoruz. Vatandaşlarımızın isteklerini yerine getirebilmek için vargücümüzle çalışıyoruz” dedi. Yılmaz ayrıca Dodurga Mahallesi'nde vatandaşların çocuk parkı isteklerini kırmayarak bugün bir yer bulunup yapacaklarının sözünü verdi.   

Bolu'da 1 yıldır devam eden altyapı çalışmalarında sona gelinirken, Bolu Belediyesi ekipleri şehrin kuzeyinden başlayarak ara sokaklara kilitli parke taşı döşeme işlemlerine devam ediyor. 70 kişilik ekiple çalışmalarını sürdüren belediye ekiplerinin çalışmalarını inceleyen Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, vatandaşların da dertlerini dinleyerek çözüm için söz verdi.  

Dodurga Mahallesi'nde kadınlarla ayaküstü sohbet eden Yılmaz, mahalle halkının 'her mahallede park var, bizim mahallede yok. Bizde artık çocuk parkı istiyoruz Sayın Başkanım' sözleri üzerine, “Arkadaşlarla konuşayım. Güzel bir yer tespit ederek oyun parkını kısa zamanda hizmete sokalım. Size bu konuda söz veriyorum” dedi. 

Her vatandaşın sıkıntısını tek tek not aldıran ve daire müdürlerine telefon ederek çözüm bulunmasını isteyen Yılmaz, “Bolu halkına verdiğimiz bütün sözleri tutuyoruz. Vatandaşlarımızın isteklerini yerine getirebilmek için vargücümüzle çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.