VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Kardeşlik köprüsü kuruldu...

28 Haziran 2012

Ak Parti Diyarbakır İl Kadın Kolları Başkanı Sibel Yağmur ve Ak Parti Diyarbakır Bağlar İlçe ...

Ak Parti Diyarbakır İl Kadın Kolları Başkanı Sibel Yağmur ve Ak Parti Diyarbakır Bağlar İlçe Başkanı Erdal Erdal ile beraberindeki heyet Bolu'ya gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Doğu'dan Batı'ya uzanan kardeşlik ziyareti Bolu heyetini oldukça memnun etti. Diyarbakır kafilesiniBolu Belediyesi Başkanı Alaaddin Yılmaz, Ak Parti Bolu Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın ve partililer karşıladı. Diyarbakır İl Kadın Kolları Başkanı Sibel Yağmur ve Bağlar İlçe Başkanı Erdal Erdal'ın öncülük ettiği ziyarette Diyarbakır'dan gelen 20 kişilik kafileyi karşılayan Bolu heyeti, hep birlikte yemek yedi. Başta Gölcük Tabiat Parkı ve Abant Tabiat Parkı olmak üzere birçok turistlik mekanı ve tarihi mekanları gezen Diyarbakırlı misafirler, daha sonra çay bahçesinde Bolulu heyetle uzun uzun sohbet etti.

Ziyaretteki asıl amaçlarının Doğu ile Batı arasındaki önyargıları kaldırmak olduğunu söyleyen Diyarbakır Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Sibel Yağmur, "Bolu'da çok güzel yerler gezdik. Bizim buraya gelmemizdeki asıl amaç Doğu ile Batı arasındaki önyargıları kaldırmak. Artık insanların kafasındaki fikirleri değiştirmeliyiz. Biz bu ülkede hepimiz kardeşiz. Bolu'ya geldiğimizde çok güzel ağırlandık. Aynı şekilde Bolu insanı da oraya geldiğinde bu şekilde karşılanacaktır. Önemli olan var olan önyargıları kaldırmaktır" dedi.

Ak Parti Bolu Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın ise ziyaretin kendilerini çok memnun ettiğini dile getirerek, "Diyarbakır heyeti bizi çok mutlu etti. Uzak diyarlardan bizlere sıcaklık ve sevgi getirdiler. Kendilerini aramızda görmekten büyük mutluluk duyduk. Bolu'da birçok güzellikleri gezerek gördüler. Bizler de onları en iyi şekilde ağırlamak için yanlarındayız. İnşallah Doğu'dan Batı'ya uzanan bu dostluk hep sürer" diye konuştu.

Ziyarete katılan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz da Diyarbakır Kadın Kolları üyeleriyle uzun uzun sohbet ett

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.