VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Çoban ortalığı ayağa kaldırdı...

27 Haziran 2012

Kıbrıscık ve Beypazarı arasında hareketli dakikalar yaşandı. Çoban olduğu öğrenilen Kıbrıscık’lı bir vatandaşın jandarmaya yaptığı ...

Kıbrıscık ve Beypazarı arasında hareketli dakikalar yaşandı. Çoban olduğu öğrenilen Kıbrıscık’lı bir vatandaşın jandarmaya yaptığı ihbar jandarma ekiplerini ayağa kaldırdı.

Ülke genelinde yaşanan terör olayları emniyet güçlerinin sürekli teyakkuz halinde olmalarını sağlıyor. Şehir içinde Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri tarafından olası bir terör saldırısına karşı geniş güvenlik önlemleri alınırken köylerde ve ilçelerde jandarma ekipleri kuş uçurtmuyor. Dün Kıbrıscık’ta çobanlık yapan bir vatandaşın ihbarı üzerine Ankara’da görev yapan Jandarma Özel Harekat timleri 2 tane Skorsky Helikopterle Kıbrıscık’a indi.

 

“CANI SIKILMIŞ”

İhbarı yapan vatandaşa ulaşan jandarma ekiplerine Bolu jandarma ekipleri de eşlik etti. Dağlık alanda tanımadığı silahlı insanlar gördüğünü söyleyen vatandaşın ifadelerini değerlendiren jandarma ekipleri bölgede arama çalışmaları başlattı. İhbarı yapan vatandaşın çelişkili ifadeleri üzerine tekrar ihbar üzerine değerlendirme yapan jandarma ekipleri ihbarın asılsız olduğunu ortaya çıkarttı. Jandarma ekipleri çobanlık yapan vatandaşa neden böyle bir ihbarda bulunduğunu sorduklarında vatandaş “Dağ başında çok yalnızdım. Canım sıkıldı” şeklinde cevap verdi.

Kaynak: Memleketim Bolu Gazetesi

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.