VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Valinin eşi Nezahat Özçimen'den örnek davranış

27 Haziran 2012

Bolu Valisi İbrahim Özçimen’in eşi Nezahat Özçimen, öğretmen arkadaşları ile birlikte kentte bulunan huzurevlerine giderek ...

Bolu Valisi İbrahim Özçimen’in eşi Nezahat Özçimen, öğretmen arkadaşları ile birlikte kentte bulunan huzurevlerine giderek yaşlıları ziyaret etti.

Vali İbrahim Özçimen’in eşi Nezahat Özçimen, İzzet Baysal Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü’ndeki öğretmen arkadaşları ile birlikte İzzet Baysal Vakıf Huzurevi ve İzzet Baysal Çakmaklar Huzurevi’ni ziyaret ederek yaşlılarla bir araya geldi. Bayan Özçimen’in Huzurevi ziyaretinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Kadir Pulat da hazır bulundu. İlk olarak İzzet Baysal Vakıf Huzurevi’ni ziyaret eden Nezahat Özçimen ve öğretmen arkadaşları, buradaki huzurevi sakinlerinin ellerini tek tek öperek, onlarla yakından ilgilendiler ve bir isteklerinin olup olmadıklarını sordular. Yaşlıların geçmişimizin tecrübelerini bugünlere aktaran kişiler olduğunu ifade eden Nezahat Özçimen, “Sizler, milli kültürümüzü ve toplumsal değerlerimizi geçmişten günümüze taşıyarak bizlere aktaran ve bizlerin bunları yarınlara taşımamızı sağlayan hayatımızın en kıymetli değerlerimizsiniz. Sizlere gereken değeri vermek milletimizin en önemli ve vazgeçilmez geleneğidir. Bu geleneği yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak görevi de bizlere düşmektedir. Sosyal devlet olmanın gereği olarak devletimizin öncelikli görevlileri arasında, sizlerin hayatlarını kolaylaştırmak, yaşam standartlarınızı yükseltmek ve kimseye muhtaç olmadan huzurlu ve mutlu bir ömür sürmenizi sağlamak geliyor” dedi.

Huzurevi sakinlerine hediyeler veren Nezahat Özçimen, daha sonra İzzet Baysal Çakmaklar Huzurevi’ni ziyaret etti. Burada da huzurevi sakinleri ile yakından ilgilenerek uzun uzun sohbet etti. Yaşayan herkesin muhakkak yaşlanacağını ama önemli olanın sağlıklı, huzurlu bir şekilde yaşlanmak olduğunu belirten Nezahat Özçimen, “Devletimiz sizlerin en iyi şekilde yaşamlarını sürdürmesi için tedbirler alıyor. Sayın Valimiz ile birlikte zaman zaman sizlerin ziyaretinize geliyoruz. Sizlerin yaşlılık zamanınızı mutlu, huzurlu ve güzel bir şekilde değerlendirmeniz için çalışıyoruz. Yaşam standartlarınızı yükseltmek için çaba harcıyoruz. Bizler bu günlere sizlerin sayesinde geldik” şeklinde konuştu.

Nezahat Özçimen’in, mesai arkadaşları ile birlikte ziyaretinden ve kendileri ile yakından ilgilenmesinden dolayı çok mutlu olduklarını dile getiren huzurevi sakinleri, rahatlarının iyi olduğunu ifade ettiler. Huzurevinde kalan Şerife Özgüney, kendi yazdığı şiirlerini ziyarete gelenlere okudu. Hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından huzurevi sakinleri, “Valimize de çok selam söyleyin” diyerek, Nezahat Özçimen’i ve beraberindekileri uğurladılar.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.