VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK Parti teşkilatı Göynük'te halkla buluştu

25 Haziran 2012

Hafta sonu tatilini Göynük ilçesinde geçiren AK Parti Bolu İl Teşkilatı, 30 köyü gezip vatandaşların ...

Hafta sonu tatilini Göynük ilçesinde geçiren AK Parti Bolu İl Teşkilatı, 30 köyü gezip vatandaşların dertlerini dinledi.

Göynük ilçesinde düzenlenen bir programa katılmak üzere ilçeye giden AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın, Milletvekilleri Ali Ercoşkun, Fehmi Küpçü ve beraberindeki partililer, köylerde yapılan çalışmaları yerinde incelediler. Göynük ziyaretinde konuşan İl Başkanı Ömer Sayın, “Bizler halkın huzuru ve refahını artırmak için bu makamlardayız. Teşkilat olarak köylerde yapılan çalışmaları ve gelişmeleri yerinde görmek istedik” dedi. Göynük’teki köy ziyaretlerine AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın, Milletvekilleri Ali Ercoşkun, Fehmi Küpçü, Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan, İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın, Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Deligöz, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclisi Üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Gittikleri her yerde vatandaşların kendilerini bağrına bastığını söyleyen Ömer Sayın, “Gittiğimiz bütün köylerde vatandaşlarımız sağ olsunlar hangi kapıyı çaldıysak bizleri bağrına bastı. Vatandaşlarımızdan aldığımız bu pozitif yaklaşım bizlerin doğru yolda ilerlediğinin bir göstergesidir. AK Parti iktidarı ile birlikte geçmiş ve bugün arasında ne kadar fark olduğunu halkımız çok iyi biliyor. Bundan sonraki yıllarda da daha güzel ve aydınlık günlere inşallah birlikte yürüyeceğiz” şeklinde konuştu.

AK Parti Milletvekili Ali Ercoşkun ise Bolu’da toplamda 492 köy olduğunu, seçim döneminde köyleri gezerken vatandaşlara ‘biz sadece seçimden seçime gelen bir vekil olmayacağız ve sadece oy istemek için sizlerin kapısını çalmayacağız’ dediklerini belirterek, bu sözlerinin arkasında olduğunu belirtti. Milletvekili Ali Ercoşkun, “Bir yıl önce sizden aldığımız güç ile Ankara’da sizleri en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Sayın Başbakanımızın önderliğinde yurtiçi ve yurtdışında neleri yaptığımızı, neleri başardığımızı hepiniz çok iyi görüyorsunuz. Bolumuzda 492 tane köy var. Seçim döneminde köylerimizi gezerken vatandaşlara ‘Biz sadece seçimden seçime gelen bir vekil olmayacağız, sadece oy istemek için sizlerin kapısını çalmayacağız. Her zaman sizlerle birlikte olacağız‘ şeklinde bir söz vermiştik. Yazın gelmesi ile birlikte teşkilatlarımızla bütün ilçelerimizi köy köy dolaşmaya başladık. Bu gezilerdeki maksadımız neleri yaptığımızı ve neleri yapamadığımızı yerinde görmek” ifadelerini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.